Založ si blog

Cez ich náboženstvo poznáme globalistov!

Aby ste pochopili, čo je luciferianizmus (náboženstvo globalistov), predstavte si ho ako anti-boha, vojnu proti prírode alebo vojnu proti prirodzenému stavu ľudstva maskovanú ako “osvietenstvo“. To je dôvod, prečo sa globalisti snažia zaviesť ale extrémne opačný pohľad na každú prirodzenú dispozíciu. 

Jedným z takýchto falošných príbehov je predstava ľudských bytostí ako prázdneho listu, a na ktorom sa Yuval Harari drží. Je to filozofia, ktorú vyvrátili nekonečné psychologické štúdie, ako aj antropologické štúdie. Od Carla Junga cez Josepha Campbella po Stevena Pinkera a ďalej, podľa vedeckých dôkazov!

A tie naznačujú, že ľudské bytosti majú od narodenia prirodzené psychologické vlastnosti Niektoré z nich sú jedinečné pre osobu, niektoré sú univerzálnymi archetypmi a zároveň i myšlienkami, ktoré zdieľa väčšina ľudí (napríklad svedomie a morálny kompas). Ak by sme tieto vstavané vlastnosti nemali, prestali by sme byť ľuďmi!

Existuje však určité percento ľudí (1 % alebo menej), ktorí tieto vrodené charakterové vlastnosti v skutočnosti nemajú. Sú všeobecne známi ako psychopati a sociopati a aj ich správanie je veľmi podobné správaniu globalistov. Máme teóriu, že globalistická kabala je v skutočnosti kultom vyššie fungujúcich psychopatov.

Nehanbia sa za úplatky od Big Farma!

12.06.2024

Prečo lekári bežne berú úplatky od farmaceutických firiem a ani sa za to nehanbia? Ak ste sa ale niekedy čudovali, prečo sa napríklad pri liečbe rakoviny používajú len určité farmaceutické produkty a metódy, odpoveď súvisí so skorumpovaným zdravotníckym systémom a lekármi, ktorí sú podplatení, aby presadzovali vysoko ziskové protokoly farmaceutického priemyslu. Nie je [...]

Keby apoštol Pavol písal svoje blogy

30.05.2024

Zo všetkých inšpirovaných listov Novej Zmluvy Kresťanských-Gréckych Svätých Písiem, apoštol Pavol napísal viac ako polovicu – 14 z 27 inšpirovaných kníh! Tieto, ale i spolu s ostatnými 13-timi majú podoný význam pre nás, ako keď apoštol nám opísal význam 39 inšpirovaných kníh Starej Zmluvy alebo inšpirovaných Židovských-hebrejských Pisiem: “Všetko, čo [...]

Začiatok idei Nového Svetového Poriadku

10.05.2024

V roku 1910 sa skupina medzinárodných bankárov tajne stretla na malom ostrove pri pobreží Georgie, zvanom Jekyll. Ich plán: sformulovať program zničiť finančnú štruktúru Ameriky. Aby to urobili, oni presadil Woodrowa Wilsona do prezidentského úradu, ale v roku 1913 Woodrow Wilson podpísal zákon o federálnych rezervách, a ajfederálnu daň z príjmu. Roku 1921 títo [...]

anna putina-2

Putin sa postaral o praneter. Vymenoval ju za námestníčku ministra obrany. Jej manžel šéfuje rezortu energetiky

17.06.2024 17:54

Dcéra Putinovho bratranca mesiac po svojom manželovi tiež zasadne v ruskej vláde. Jej prastrýko jej venoval kreslo v ministerstve obrany.

Polícia / Kontrola /

Polícia na dve hodiny totálne uzavrela Krompachy a Čiernu nad Tisou. Akcia cielila na alkohol

17.06.2024 17:44

Policajti obsadili každý vjazd a výjazd a každý jeden vodič bol podrobený dychovej skúške.

taliansko, horúčavy, pláž

Taliansko zasiahla prvá tohtoročná vlna horúčav. V Sardínii a Sicílii očakávajú až 44 stupňov

17.06.2024 17:02

Teploty presahujúce 40 stupňov sú o desať stupňov vyššie, ako je teplotný priemer pre dané obdobie.

France Obit Delors

Francúzsky exprezident chce zachraňovať Macrona, ktorý ho vytlačil z Elyzejského paláca

17.06.2024 17:00

François Hollande bude kandidovať v predčasných parlamentných voľbách. Zdôrazňuje, že chce zabrániť krajnej pravici v nástupe k moci.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 127
Celková čítanosť: 250605x
Priemerná čítanosť článkov: 1973x

Autor blogu

Kategórie