Založ si blog

Cez ich náboženstvo poznáme globalistov!

Aby ste pochopili, čo je luciferianizmus (náboženstvo globalistov), predstavte si ho ako anti-boha, vojnu proti prírode alebo vojnu proti prirodzenému stavu ľudstva maskovanú ako “osvietenstvo“. To je dôvod, prečo sa globalisti snažia zaviesť ale extrémne opačný pohľad na každú prirodzenú dispozíciu. 

Jedným z takýchto falošných príbehov je predstava ľudských bytostí ako prázdneho listu, a na ktorom sa Yuval Harari drží. Je to filozofia, ktorú vyvrátili nekonečné psychologické štúdie, ako aj antropologické štúdie. Od Carla Junga cez Josepha Campbella po Stevena Pinkera a ďalej, podľa vedeckých dôkazov!

A tie naznačujú, že ľudské bytosti majú od narodenia prirodzené psychologické vlastnosti Niektoré z nich sú jedinečné pre osobu, niektoré sú univerzálnymi archetypmi a zároveň i myšlienkami, ktoré zdieľa väčšina ľudí (napríklad svedomie a morálny kompas). Ak by sme tieto vstavané vlastnosti nemali, prestali by sme byť ľuďmi!

Existuje však určité percento ľudí (1 % alebo menej), ktorí tieto vrodené charakterové vlastnosti v skutočnosti nemajú. Sú všeobecne známi ako psychopati a sociopati a aj ich správanie je veľmi podobné správaniu globalistov. Máme teóriu, že globalistická kabala je v skutočnosti kultom vyššie fungujúcich psychopatov.

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Ťažko rozoznateľné výroky odpadlíka SV!

05.04.2024

Nemohol som si odpustiť citovať “démonické” poznámky-odpovede autora knihy Sám Jehova sa stal Kráľom, mnohých podkastov, a aj článkov a jeho internetného fóra, kde veľmi ľstivým, skoro ale i nerozoznateľným slobodomurárskym štýlom, ktorý používajú predstavitelia SV, takzvaný (ešte dnes Kristom nezvolený) Verný a Rozvážny Otrok v Ježišovom druhom príchode: [...]

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

Erik Tomáš

Hlas chce mať šéfa NR SR, odvoláva sa na koaličnú dohodu. Podľa Gröhlinga Danko zablokoval voľbu predsedu

28.04.2024 14:41

Pokiaľ by nebol zvolený predseda parlamentu z Hlasu-SD, strana to môže považovať za porušenie platnej koaličnej dohody.

Rafah

Abbás: Útoku na Rafah môžu zabrániť len Spojené štáty

28.04.2024 13:30

Plánovanej pozemnej operácii izraelskej armády v Rafahu na juhu Pásma Gazy môžu zabrániť iba Spojené štáty, uviedol Mahmúd Abbás.

Rusko, Deň víťazstva

Poľský minister: Západ má na výber, či porazí Rusko na Ukrajine alebo na poľských hraniciach

28.04.2024 12:48

Sikorski tvrdí, že keby Putin vyhral, bol by ako Hitler. Zmocnil by sa priemyslu a Ukrajincov by poslal bojovať ďalej na západ.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 123
Celková čítanosť: 240498x
Priemerná čítanosť článkov: 1955x

Autor blogu

Kategórie