Založ si blog

Božie sväté tajomstvo – o čom to je?

Prvé biblické proroctvo adresované anjelskému cherubínovi v nebi, ktorý sa ako prvá Stvoriteľová bytosť vzbúril proti svojmu Bohu začalo slovami: “A ja položím nepriateľstvo medzi teba a ženu a medzi tvoje potomstvo a jej potomstvo. Ono ti rozmliaždi hlavu a ty mu zraníš pätu.“ – 1. Mojžišova 3:15. Lenže po asi 4 000 rokoch apoštol Pavol hovorí:

“Bratia, aby ste nepovažovali sami seba za múdrych, chcem, aby ste vedeli aj o tomto svätom tajomstve: lebo vnímanie niektorých z Izraela otupelo, kým sa nezhromaždí plný počet ľudí z iných národov, a tak bude celý Izrael zachránený. Lebo od neho, a cez neho a pre neho je všetko. Jemu patrí sláva navždy. Amen.” – Rimanom 11:25-36.

Toto Božie sväté tajomstvo bude konečne zjavené už osláveným verným zapečateným pomazaným bratom Ježiša Krista, ale tesne pred Armagedonom, no po tom ako ukončia zvestovanie obsiahnuté v malom zvitku v knihe Zjavenie, ‚Ale bolo mi povedané: ‚Musíš znova prorokovať o ľuďoch, národoch, jazykoch a mnohých kráľoch‘.“ – Zjavenie 10:11.

Toto Božie sväté tajomstvo bude konečne zjavené už osláveným verným zapečateným pomazaným bratom Ježiša Krista tesne pred Armagedonom, po tom ako ukončia zvestovanie obsiahnuté v malom zvitku v knihe Zjavenie… A bolo mi povedané: ‚Musíš znova prorokovať o ľuďoch, národoch, jazykoch a mnohých kráľoch‘.“ – Zjavenie 10:9-11.

Poisťovne plánujú klimatické uzamknutia!

30.04.2024

Niektoré poisťovne menia svoje politiky pre korporácie a prerušenia podnikania, čo sa zdá byť v očakávaní vládnych blokád, pre klimatické zmeny, pod označením „udalosti počasia“. Zdá sa ale, že vláda sa toto leto pripravuje na nové blokády pod zámienkou klimatických zmien. A lenže sa už pripravujú na obmedzenie cestovania od začiatku do polovice júna. Tiež, že [...]

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

maďarská polícia

V Maďarsku zadržali tínedžera, ktorý chcel zabíjať v mešite a vysielať to naživo

02.05.2024 14:37

Kriminalisti identifikovali chlapca v priebehu niekoľkých hodín.

šefčovič maroš

Európa konečne dýcha oboma pľúcami. Veľké rozšírenie EÚ bol koniec bývalého rozdelenia kontinentu, povedal Šefčovič

02.05.2024 14:18

Fakt, že sa spájame do veľkej európskej rodiny, všetci čo sa zúčastnili toho podujatia, boli veľmi dojatí a tešili sa na novú etapu, uviedol, Šefčovič.

SR Bratislava Rada Bezpečnostná Zasadnutie Mimoriadne BAX

Šutaj Eštok odmieta, že by štátne funkcie boli odmenou pre darcov Hlasu

02.05.2024 13:24

Šutaj Eštok nevidí problém v tom, aby funkciu zastával niekto, kto podporil Hlas, ak spĺňa kvalifikačné kritériá.

UA Vojak / UA Armáda / Bachmut / Doneck /

Macron: Keby Rusko prelomilo front, je možné vyslať na Ukrajinu vojakov

02.05.2024 13:01

Štáty NATO podľa neho najprv tiež vylučovali vyslanie tankov a lietadiel na Ukrajinu, neskôr ale zmenili názor.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 124
Celková čítanosť: 241840x
Priemerná čítanosť článkov: 1950x

Autor blogu

Kategórie