Založ si blog

Dávajte pozor, neustále bdejte!

Štyri jednoduché a krátke slová! Ale keď si čitateľ uvedomí, že sú to slová Ježiša Krista, potom tie štyri jednoduché a krátke slová nadobúdnu úžasnú hĺbku a význam pre jeho učeníkov v spojení s celým Božím inšpirovaným Slovom a s proroctvami o ňom!

Hlavne keď si ale uvedomíme, že to boli varovné slová nebeského večného Kráľa o jeho druhom príchode na konci tohoto celosvetového diabolského systému vecí! A bolo im to Kristom mnohokrát zdôraznené, že jeho príchod bude ako príchod zlodeja v noci!

Dávať pozor alebo všímať si situáciu vo svete a chápať jej význam z hľadiska prorockej Knihy Stvoriteľa o tom, ako sa veci budú rozvíjať v samom konci histórii ľudstva krátko pred jeho druhým príchodom ako už oslávený a večný nesmrteľný Kráľ Jehovu Boha!

Dávať pozor pomôže žiakovi Krista zostať stále bdelý alebo duchovne pripravený na čas, v ktorom sa uskutoční proroctvo apoštola Pavla: “Lebo tvorstvo túžobne čaká zjavenie Božích synov.” – Rimanom 8:10. Ako Ježiš bol zjavený izraelskému národu!

Poisťovne plánujú klimatické uzamknutia!

30.04.2024

Niektoré poisťovne menia svoje politiky pre korporácie a prerušenia podnikania, čo sa zdá byť v očakávaní vládnych blokád, pre klimatické zmeny, pod označením „udalosti počasia“. Zdá sa ale, že vláda sa toto leto pripravuje na nové blokády pod zámienkou klimatických zmien. A lenže sa už pripravujú na obmedzenie cestovania od začiatku do polovice júna. Tiež, že [...]

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

Gruzínsko / Tbilisi /

Gruzínska polícia počas protestov v Tbilisi zadržala desiatky osôb. V putách skončil aj líder opozície

01.05.2024 21:19

Na rozohnanie davu ľudí, ktorí sa zišli na zhromaždení proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, použila gruzínska polícia slzotvorný plyn, vodné delá a obušky.

Zuzana Čaputová

Prezidentka Čaputová: Hlas Slovenska po vstupe do EÚ zosilnel

01.05.2024 20:46

Hlava štátu to uviedla pri príležitosti stredajšieho 20. výročia vstupu SR do EÚ.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 124
Celková čítanosť: 241767x
Priemerná čítanosť článkov: 1950x

Autor blogu

Kategórie