Založ si blog

Väčšina neuverí ani detailným faktom!

Žijeme vo svete, nad ktorým vládnu temné sily, podľa inšpirovaných slov apoštola Jána. Jeho prvý list pomazaným bratom Ježiša Krista informuje: “Vieme, že pochádzame z Boha, ale celý svet je v moci toho zlého (Satana Diabla a jeho démonov).” – 1. Jána 5:10.

Božie Slovo obsahuje niesmierne množstvo príkladov od samého začiatku, až do konca sveta, potvrdzujúc inšpirované slová apoštola Jána nielen svojim pomazaným bratom, ale dnes dostupné celosvetovo vo viac ako niekoľko tísíc jazykov! Apoštol Pavol dodáva:

“Dajte si pozor, aby na vás neprišlo to, čo sa hovorí v Prorokoch: ‚Pozrite, posmeškári, divte sa tomu a zahyňte, lebo vo vašich dňoch vykonám niečo, čomu neuveríte, aj keby vám o tom niekto rozprával (v detailoch).’“ – Skutky apoštolov 13:40, 41.

Kresťanská biblická viera je založená na presnom poznaní biblickej pravdy podľa Biblie, a inšpirovaných slov apoštola Pavla bratom v Ríme: “Lebo môžem potvrdiť, že horlia za Boha (majú vieru), ale nie podľa presného poznania.” – Rimanom 10:2.

Jeden taký príklad je dogmatická náuka o trojici. Že vraj Otec je večný, tak ako aj Ježiš. Jeden detail: Ježiš bol usmrtený, ale bol vzkriesený k životu jeho Otcom. O otcovi: “Či nie si od večnosti, Jehova? Môj Bože, môj Svätý, ty neumieraš.” – Habakuk 1:12.

Poisťovne plánujú klimatické uzamknutia!

30.04.2024

Niektoré poisťovne menia svoje politiky pre korporácie a prerušenia podnikania, čo sa zdá byť v očakávaní vládnych blokád, pre klimatické zmeny, pod označením „udalosti počasia“. Zdá sa ale, že vláda sa toto leto pripravuje na nové blokády pod zámienkou klimatických zmien. A lenže sa už pripravujú na obmedzenie cestovania od začiatku do polovice júna. Tiež, že [...]

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

gašpar, migaľ

Gašpar stopol na výbore diskusiu o zrušení NAKA. Podľa neho sa nemôže zaoberať každou zmenou v polícii

07.05.2024 14:13, aktualizované: 14:19

Opozičná poslankyňa Bihariová argumentovala, že znefunkčnenie NAKA by mohlo napríklad ohroziť čerpanie financií z plánu obnovy.

Zelenskyj

Ukrajinci zmarili atentát na Zelenského. Chceli ho zabiť členovia jeho ochranky

07.05.2024 14:03

Okrem Zelenského vraj agenti plánovali zabiť aj riaditeľa SBU Vasyla Maljuka a šéfa vojenskej rozviedky (HUR) Kyryla Budanova.

Azerbajdžan SR Baku premiér Fico návšteva

Europoslankyňa skritizovala návštevu Fica v Azerbajdžane: Hľadá dohody s diktatúrami

07.05.2024 14:00

Lexmann tvrdí, že Fico na jednej strane hovorí o mieri a na strane druhej predáva zbrane, ktoré vyháňajú arménskych kresťanov zo svojej vlasti.

Peter Pellegrini a Ivan Korčok

Pellegrini vypočítal, že minul na kampaň menej ako Korčok, podľa TIS obaja minuli viac, ako priznali

07.05.2024 11:31

V prípade Pellegriniho Transparency odhaduje, že prekročil limit až o 250-tisíc eur, Korčok o 80-tisíc eur viac, ako umožňuje zákon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 124
Celková čítanosť: 242556x
Priemerná čítanosť článkov: 1956x

Autor blogu

Kategórie