Založ si blog

Ako vyjsť z Matrixu tohoto sveta!

Celosvetový pozemský systém od čias, keď Adam a Eva stratili skutočný život v ich rajskej záhrade Edén, sa v posledných časoch volá výrazom Matrix, systém ľudí, ktorý kontroluje život všetkých občanov sveta od začiatku až dodnes! Ako sa môže ľudstvo vrátiť do skutočného života, ktorý Stvoriteľ mal v úmysle od začiatku? Odpoveď nám dávajú inšpirované slová apoštola Pavla:

“Tým, ktorí sú bohatí v tomto svete, prikazuj, aby neboli namyslení a nevkladali svoju nádej do neistého bohatstva, ale v Boha a Otca, ktorý nám štedro dáva všetko pre naše potešenie. Nech konajú dobro, nech sú bohatí v dobrých skutkoch, štedrí a ochotní deliť sa. Tak si budú zhromažďovať poklad – dobrý základ do budúcnosti, aby sa mohli chopiť skutočného života.” – 1. Timotejovi 6:17-19.

Skutočný život, ktorý dal Stvoriteľ, Jehova Boh, svojim prvým pozemským deťom, mal byť dokonalý, bezproblémový a v skutočnosti večný! Prvá úloha pre Adama a Evu bola: “Buďte plodní, množte sa, naplňte Zem a podmaňte ju, vládnite nad morskými rybami, ale i nebeským vtáctvom a každým živočíchom, ktorý sa pohybuje po zemi.” – 1. Mojžišova 1:28.

Jeden z nekonečných darov, ktoré dal Stvoriteľ človekovi, je predstavivosť! Lenže pre dokonalého človeka je nekonečná! Aj vo svojej nedokonalosti človek už mal schopnosť uplatňovať svoju predstavu ako spisovateľ, básnik, historik, umelec a vedec v mnohých vedeckých disciplínach! Aj vo svojom krátkom, nedokonalom živote dokázal už veľmi mnoho!

Poisťovne plánujú klimatické uzamknutia!

30.04.2024

Niektoré poisťovne menia svoje politiky pre korporácie a prerušenia podnikania, čo sa zdá byť v očakávaní vládnych blokád, pre klimatické zmeny, pod označením „udalosti počasia“. Zdá sa ale, že vláda sa toto leto pripravuje na nové blokády pod zámienkou klimatických zmien. A lenže sa už pripravujú na obmedzenie cestovania od začiatku do polovice júna. Tiež, že [...]

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Miloš Vučevič

Smer Moskva. Srbský parlament potvrdil novú vládu, na niektorých ministrov sú uvalené sankcie

02.05.2024 21:19

Vučevičovu vládu po búrlivej dvojdňovej rozprave podporilo 152 z 250 poslancov.

SR Bratislava PS protivládny protest BAX

Proti zásahom do RTVS a druhého piliera protestovali v Bratislave tisíce ľudí

02.05.2024 20:17, aktualizované: 21:30

Protest zorganizovalo len opozičné hnutie Progresívne Slovensko.

radev

NATO znepokojujú škodlivé aktivity Ruska v Česku a ďalších štátoch. Slovensko chýba

02.05.2024 19:44

Ruské škodlivé aktivity podľa NATO spočívajú v sabotážach, dezinformačných kampaniach, násilných činoch či kybernetických útokoch.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Bíreša na poste šéfa veterinárnej a potravinovej správy nahradil Martin Chudý

02.05.2024 18:47

Po návrate z Bruselu bol od roku 2017 nepretržite vedúcim odboru zdravia a ochrany zvierat.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 124
Celková čítanosť: 241899x
Priemerná čítanosť článkov: 1951x

Autor blogu

Kategórie