Založ si blog

Keby Ježiš Kristus písal vlastné blogy -1

Zamyslíme sa nad Ježišovými slovami, adresovanými apoštolovi Jánovi na konci prvého storočia nášho letopočtu v poslednej inšpirovanej knihe Božieho Slova – Biblie, menom Apokalypsis v gréčtine, ale Zjavenie, preložené do dnešného Slovenského jazyka: 

“Toto je zjavenie, ktoré dal Boh Ježišovi Kristovi, aby ukázal svojim otrokom, čo sa má zakrátko stať. A Ježiš poslal svojho anjela, prostredníctvom ktorého predložil zjavenie v symbolických obrazoch svojmu otrokovi Jánovi.” Zja. 1:1.

Už v tomto prvom veši vidíme niekoľko slov, či výrazov, na pochopenie ktorých by sme potrebovali hlbšie poznanie Božieho Slova, písaného pod inšpiráciou minulými prorokmi Stvoriteľa pre vzdelanie ľudstva v snahe získať poznanie, ktoré nám dá nádej!

Kniha Zjavenie obsahuje informáciu o budúcich detailoch ľudstva, žijúceho pred koncom tohoto systému vecí, ktoré sa majú “zakrátko stať”! Lebo kniha bola napísaná pred asi 1 900 rokmi, z hľadiska krátkeho života dnešného človeka (v priemere 70-80 rokov)!

A v živote ľudí každej generácie odvtedy až dodnes, sa uskutočňovali veci napísané pod inšpiráciou Božími prorokmi, ktorých splnenie do detailov bude večne dôkazom pre ľudí v budúcnosti, že Biblia je absolútne správna a zároveň zázračná kniha!

Pre dodatočnú informáciu si všimnime zdroj informácie knihy Zjavenie a proces, akým bol komunikovaný ľudstvu: Boh Stvoriteľ dal Zjavenie svojmu synovi, Ježišovi Kristovi, ktorý cez svojho anjela ho poskytol svojim pomazaným bratom na Zemi!

Poisťovne plánujú klimatické uzamknutia!

30.04.2024

Niektoré poisťovne menia svoje politiky pre korporácie a prerušenia podnikania, čo sa zdá byť v očakávaní vládnych blokád, pre klimatické zmeny, pod označením „udalosti počasia“. Zdá sa ale, že vláda sa toto leto pripravuje na nové blokády pod zámienkou klimatických zmien. A lenže sa už pripravujú na obmedzenie cestovania od začiatku do polovice júna. Tiež, že [...]

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

vojna na Ukrajine

Prispelo už 65-tisíc darcov. Zo zbierky suplujúcej štát sa nakúpi žiadaná delostrelecká munícia

08.05.2024 15:57

Za 22 dní sa iniciatíve Mier Ukrajine podarilo vyzbierať celkovo 4 165 309 eur.

vojna na Ukrajine, Volodymyr Zelenskyj

Ukrajina do vojny posiela väzňov. Po vzore Ruska však nejde

08.05.2024 15:14

Norma by mala pomôcť doplniť ukrajinské jednotky a striedať vojakov vyčerpaných po dvoch rokoch bojov.

Kybernetické útoky - autá

Bombové hrozby na školách boli pravdepodobne kybernetickým útokom, uviedla polícia

08.05.2024 15:03, aktualizované: 15:20

Po páchateľovi polícia pátra.

Belarus Election

Lukašenko ulovil poľského sudcu. Platil ho ako špióna? Vo Varšave sú v šoku, hovoria o darebákovi a zradcovi

08.05.2024 15:00

Sudca z Varšavy, ktorý utiekol do Minsku, už slúži propagande Lukašenkovho režimu. Zdúchol napriek tomu, že ho sledovala poľská kontrarozviedka?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 124
Celková čítanosť: 242777x
Priemerná čítanosť článkov: 1958x

Autor blogu

Kategórie