Založ si blog

Kto bude hovoriť mier a bezpečie!

Pod inšpiráciou apoštol Pavol napísal kresťanskému zboru v Tesalonikách v prvom storočí slová, ktoré budú signálom druhého príchodu Ježiša Krista pred Veľkým Súžením, potom Armagedonu, ktorý absolútne skončí so súčasným nespravodlivým systémom:

“Keď budú ľudia hovoriť: „Je mier a bezpečie!“, vtedy na nich zrazu príde zničenie ako pôrodné bolesti na tehotnú ženu a určite neuniknú. Ale vy, bratia, nie ste v tme, aby vás ten deň prekvapil, ako denné svetlo prekvapí zlodejov.” – 1. Tesaloničanom 5:3, 4.

O tom, že kto bude autorom inšpirovaného signálu “mier a bezpečnosť” už boli napísané mnohé články, ale dokonca aj zväzky interpretácií! Na správne pochopenie je potrebné brať do úvahy spôsob, akým sa biblia sama interpretuje! V kontexte apoštol píše:

“Veď vy, bratia, napodobňujete Božie zbory v Judei, ktoré sú v spojení s Kristom Ježišom, lebo ste si vytrpeli od svojich krajanov to isté čo oni od Židov. Tí zabili Pána Ježiša, zabíjali prorokov a nás prenasledovali!” – 1 Tesaloničanom 2:14, 15.

Takže ako pokresťanštení Židia v prvom storočí v roku 66 n.l. kričali “mier a bezpečnosť”, keď sa rímske vojská bezdôvodne odvrátili od zničenia Jeruzaléma (len aby sa vrátili v roku 70 n.l, a skoncovali s ním), tak to bude aj v blízkej budúcnosti keď budú hovoriť “mier a bezpečie”! 

Poisťovne plánujú klimatické uzamknutia!

30.04.2024

Niektoré poisťovne menia svoje politiky pre korporácie a prerušenia podnikania, čo sa zdá byť v očakávaní vládnych blokád, pre klimatické zmeny, pod označením „udalosti počasia“. Zdá sa ale, že vláda sa toto leto pripravuje na nové blokády pod zámienkou klimatických zmien. A lenže sa už pripravujú na obmedzenie cestovania od začiatku do polovice júna. Tiež, že [...]

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

nôž, krv, zranenie

Zradikalizovaný mladík pobodal muža v Perthe, austrálska polícia ho zastrelila

05.05.2024 06:22

Polícia na západe Austrálie zastrelila 16-ročného radikalizovaného chlapca, ktorý v nedeľu na verejnosti nožom poranil jednu osobu.

Czech Republic V4

Babiš s ruskými vlajočkami na lícach a nevydarený náhradník exministerky. Strelila si Fialova vláda až tri rýchle vlastné góly?

05.05.2024 06:00

Europoslanec sa hanbí za predvolebnú antikampaň svojich straníckych kolegov a dianie okolo odvolania ministerky vyzerá ako politická tragikomédia.

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu skomplikoval požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Po sobotňajšej nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 124
Celková čítanosť: 242224x
Priemerná čítanosť článkov: 1953x

Autor blogu

Kategórie