Založ si blog

Stvoriteľ to má všetko pod kontrolou!

Stvoriteľ celého vesmíru a všetkého života v ňom, Zvrchovaný Vládca, Jehova Boh, mal, má a vždy bude mať pod kontrolou svoje stvorenie! Náznak toho získame z biblických inšpirovaných slov žalmistu, kde nebeský Otec sa prorocky prihovára ku svojmu synovi:

“Jehova povedal môjmu Pánovi (svojmu synovi Ježišovi Kristovi): ‚Seď po mojej pravici, kým ti nepoložím tvojich nepriateľov ako podnož pod nohy‘. Jehova vystrie žezlo tvojej moci zo Sionu a povie: ‚Podmaňuj uprostred svojich nepriateľov’.“ – Žalm 110:1, 2.

Už od samého začiatku v záhrade Edén, keď Stvoriteľ dal sudcovské rozhodnutie na troch previnilcov, Adama, Evu a jedného z jeho nebeskýxh anjelov, cherubína, ktorý sa svojou opozičnou aktivitou voči svojmu Stvoriteľovi stal Satanom (odporcom) a Diablom (luhárom).

Celá vesmírna a pozemská aktivita je v dokonalom súlade s Božím ‚večným zámerom, ktorý stanovil v spojitosti s Kristom Ježišom, naším Pánom’ (Efezanom 3:11). Cieľom ich zámeru je utvorenie nebeského Kráľovstva Krista a jeho 144 000 spolukráľov na oslávenie Stvoriteľa!

Poisťovne plánujú klimatické uzamknutia!

30.04.2024

Niektoré poisťovne menia svoje politiky pre korporácie a prerušenia podnikania, čo sa zdá byť v očakávaní vládnych blokád, pre klimatické zmeny, pod označením „udalosti počasia“. Zdá sa ale, že vláda sa toto leto pripravuje na nové blokády pod zámienkou klimatických zmien. A lenže sa už pripravujú na obmedzenie cestovania od začiatku do polovice júna. Tiež, že [...]

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

Spojené štáty odsúdili ruské kyberútoky na Európu vrátane Slovenska, je za nimi známy aktér

03.05.2024 21:17

USA skupinu spojili napríklad aj so zasahovaním do amerických prezidentských volieb, ktoré vyhral Donald Trump.

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.

gaza

Izrael dal Hamasu ultimátum: Máte týždeň, potom vstúpime do Rafahu

03.05.2024 20:20, aktualizované: 21:03

Izrael dal palestínskemu radikálnemu hnutiu Hamas týždeň na to, aby prijal dohodu o prímerí a prepustení rukojemníkov.

krym

Do útoku vraj zostávajú dni. Moskva pohrozila Ukrajine a Západu „zničujúcou odvetou“ za Kerčský most

03.05.2024 18:31

Rusko je údajne pripravené zvážiť "seriózne" návrhy o ukončení vojny na Ukrajine, ktoré budú založené na existujúcich skutočnostiach a bezpečnostných obavách Moskvy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 124
Celková čítanosť: 242042x
Priemerná čítanosť článkov: 1952x

Autor blogu

Kategórie