Založ si blog

Základy Spojených Štátov sa rozpadávajú!

Dnes v Spojených Štátoch Amerických každý pilier udržateľnej civilizácie rozbíjajú na kusy: vládu zákona, rodinu, logiku a rozum, prvý dodatok USA a dokonca aj samotný koncept legálneho konštitucionálneho procesu!

Všetko je súčasťou snahy o zničenie Spojených Štátov Amerických, aby mohla byť ich ústava USA zrušená globalistickými záujmami. Po vyhladení miliárd ľudí, chcú vládnuť nad pozostalými, cez globálnu vládu OSN!

Ako veľká budova so zničenými základmi sa Spojené Štáty Americké chystajú prejsť do scenára dokonalého zrútenia ‚gravitačného voľného pádu‘, ktorý pravdepodobne začne bankovníckym a finančným krachom!

To je ale splnenie starovekého proroctva Božieho proroka Ezechiela: “Proti Egyptu (USA) príde meč a Etiópiu zachváti hrôza, keď budú v Egypte padať pobití. Bohatstvo mu zoberú a základy zrúcajú.” – Ezechiel 30:4.

Poisťovne plánujú klimatické uzamknutia!

30.04.2024

Niektoré poisťovne menia svoje politiky pre korporácie a prerušenia podnikania, čo sa zdá byť v očakávaní vládnych blokád, pre klimatické zmeny, pod označením „udalosti počasia“. Zdá sa ale, že vláda sa toto leto pripravuje na nové blokády pod zámienkou klimatických zmien. A lenže sa už pripravujú na obmedzenie cestovania od začiatku do polovice júna. Tiež, že [...]

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

vojna na Ukrajine, Rusko, Petrohrad

ONLINE: Kyjev s našou pomocu môže opäť zaútočiť v roku 2025, verí Biely dom

05.05.2024 07:25

Ukrajina so schválenou vojenskou pomocou Spojených štátov udrží obranu a v roku 2025 môže aj zaútočiť, uviedol Jake Sullivan.

nôž, krv, zranenie

Zradikalizovaný mladík pobodal muža v Perthe, austrálska polícia ho zastrelila

05.05.2024 06:22

Polícia na západe Austrálie zastrelila 16-ročného radikalizovaného chlapca, ktorý v nedeľu na verejnosti nožom poranil jednu osobu.

Czech Republic V4

Babiš s ruskými vlajočkami na lícach a nevydarený náhradník exministerky. Strelila si Fialova vláda až tri rýchle vlastné góly?

05.05.2024 06:00

Europoslanec sa hanbí za predvolebnú antikampaň svojich straníckych kolegov a dianie okolo odvolania ministerky vyzerá ako politická tragikomédia.

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 124
Celková čítanosť: 242225x
Priemerná čítanosť článkov: 1953x

Autor blogu

Kategórie