Založ si blog

Kde sa nachádzame na priamke času

V dnešných dekádach ľudstvo prežíva kľúčovú fázu histórie na vesmírnej priamke času! Odhliadnúc od skutočnosti, že Stvoriteľ vesmíru a všetkého života v ňom je nadčasová a Večná Osobnosť, nie je to tak s ľuďmi, ktorí dnes prežívajú najkritickejšie časy, ale ani s anjelmi na nebi!

Pretože keď dnešné časy pominú, nebude potreba venovať sa už vôbec nutnej otázke Zvrchovanosti celého vesmíru! Má právo Stvoriteľ rozhodovať o tom, čo je správne a čo je nesprávne pre jeho inteligentné osoby, anjelov na nebi a ľudí na Zemi? A kto a ako sa rozhodne táto orázka?

Podobne ako architekt domu zabuduje do plánov systém bezpečnosti a poplašného zariadenia (Heb. 3:4), presne tak je to aj so Stvoriteľom celého vesmíru vrátane jeho inteligentných bytostí! A ako v stavaní domov a iných stavieb, takéto bezpečnostné zariadenia sa inštalujú na samý nakoniec.

Dnes sa už blížime k obdobiu času, keď sa zakrátko dovŕši táto črta stvorenia, podľa inšpirovaných slov apoštola Pavla adresovaných pomazaným členom kresťanskému zboru alebo adoptovaným synom Všemohúceho Boha a preto aj bratom Ježiša Krista, nachádzajúci sa v meste Efezus na Blízkom Východe:

“Štedro nás zahrnul touto nezaslúženou láskavosťou so všetkou múdrosťou a rozumnosťou, keď nám oznámil sväté tajomstvo…že keď sa naplní určený čas, zriadi správu, pod ktorou zhromaždí všetky veci v Kristovi, veci v nebesiach a veci na zemi. Tak budú všetky veci zhromaždené v Kristovi.” – Efezanom 1:8-10.

Poisťovne plánujú klimatické uzamknutia!

30.04.2024

Niektoré poisťovne menia svoje politiky pre korporácie a prerušenia podnikania, čo sa zdá byť v očakávaní vládnych blokád, pre klimatické zmeny, pod označením „udalosti počasia“. Zdá sa ale, že vláda sa toto leto pripravuje na nové blokády pod zámienkou klimatických zmien. A lenže sa už pripravujú na obmedzenie cestovania od začiatku do polovice júna. Tiež, že [...]

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

SR Bratislava polícia UK zásah vyhrážky preverovanie BAX

Riaditeľ o bombových hrozbách: budovu sme vypratali do 10 minút. Podľa bezpečnostného experta je útok “anomália ako hrom”

07.05.2024 21:31

Výpoveď riaditeľa školy v Beckove a predsedu Asociace bezpečná škola z Českej republiky.

čaputová

Čaputová vetovala novelu zákona o múzeách a galériách

07.05.2024 19:28, aktualizované: 19:40

Namieta, že ňou dochádza k zníženiu štandardov transparentnosti a odbornosti pri obsadzovaní funkcií.

France China

Riziko zrážky francúzskych sudov s čínskymi autami. Macron robí záchranára vývozcom koňaku

07.05.2024 18:55

Peking sa dlhší čas vyhráža, že uvalí vysoké clo na dovoz koňaku z Francúzska. Mohol byť šéf Elyzejského paláca spokojný po debate s čínskym lídrom?

Predseda KDH Milan Majerský

Smer sa pri téme zmien pohlavia pridal k progresívnej opozícii, tvrdí šéf KDH

07.05.2024 16:52

Majerský hovorí o „premárnenej šanci zabrzdiť pomýlené ideológie, ktorých obeťami sú najmä zraniteľné dospievajúce deti“.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 124
Celková čítanosť: 242721x
Priemerná čítanosť článkov: 1957x

Autor blogu

Kategórie