Založ si blog

Neuveria ani podrobným detailom!

Žijeme v dobe, keď sa pred námi dejú veci, ktoré sú skutočne neuveriteľné veci, a len pred niekoľkými dekádami by sa zdali nemožné, nezmyselné, fantastické, konšpiračné teórie!

Ale je to presne tak, ako to už pod inšpiráciou napísal lekár Lukáš vo svojej druhej knihe Skutky apoštolov, potom, čo on napísal evanjélium, nesúce aj jeho meno! Ale citovaním proroka Habakuka písal:

“‚Pozrite, posmeškári, divte sa tomu a zahyňte, lebo vo vašich dňoch vykonám niečo, čomu neuveríte, aj keby vám o tom niekto rozprával (v detailoch).’“ – Skutky 13:41.

“Pozrite sa na národy a dávajte pozor! Hľaďte v údive a žasnite, lebo za vašich dní sa stane niečo, čomu neuveríte, aj keby vám o tom povedali (v detailoch).” – Habakuk 1:5.

V prvom rade väčšina ľudstva dnes už vôbec neverí že Biblia je skutočne inšpirovaná Kniha-kníh od samého Stvoriteľa všetkého života na nebesiach i na tejto našej úžasnej planéte menom Zem!

Lenže aj tí, čo v Bibliu ešte stále veria, sú obeťami nespočetného množstva interpretácii, ktoré sú nielen protichodné, ale sú tiež protibiblické, založené na pohanských zvykoch a pradávnych tradíciach!

A tak princíp proroka Habakuka a citovanie lekára Lukáša aplikuje aj pre väčšinu tých kresťanov, ktorí sa sami hrdinsky, ale aj povýšenecky nazývajú následovníkmi pravého Boha a jeho syna!

Aby človek dnes uveril biblickej pravde, musí vlastniť pravú vieru, založenú na presnom poznaní inšpirovanej Biblie! Pretože pravá viera je jedným z ovocí Božej dynamickej sily, Božieho svätého ducha! (Gal.5::22)

Učitelia v DE zakázali žiakom piť vodu!

18.03.2024

Desiatkam malých školákov v jednej progresivistickej škole v Nemecku bolo povedané, že nemôžu piť vodu, pretože by to mohlo uraziť moslimov, ktorí dodržiavajú pôsť počas aktuálne prebiehajúceho ramadánu! Médium NIUS v Nemecku, prinieslo túto správu, že piataci informovali svojich rodičov o tomto incidente po tom, čo sa dvaja učitelia v škole rozhodli nechať ich [...]

Žiadny človek nebude mať výhovorku!

15.03.2024

Už sa to stalo ale viackrát, no tá najvýznamnejšia historická skutočnosť, ktorá nám objasní myšlienku v titulke sa udiala počas Norimberského Procesu! Mnohí obvinení, lekári, doktori a vojenskí predstavitelia snažili ospravedlniť svoju prítomnosť v kriminálnych aktoch výhovorkou: Ja, my sme to nevedeli! Niečo podobné, ale na celosvetovej úrovni sa udeje počas [...]

Cez ich náboženstvo poznáme globalistov!

24.02.2024

Aby ste pochopili, čo je luciferianizmus (náboženstvo globalistov), predstavte si ho ako anti-boha, vojnu proti prírode alebo vojnu proti prirodzenému stavu ľudstva maskovanú ako “osvietenstvo“. To je dôvod, prečo sa globalisti snažia zaviesť ale extrémne opačný pohľad na každú prirodzenú dispozíciu. Jedným z takýchto falošných príbehov je predstava ľudských [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 120
Celková čítanosť: 234535x
Priemerná čítanosť článkov: 1954x

Autor blogu

Kategórie