Založ si blog

My však uvažujeme ako Kristus!

Tento článok je založený na dvoch biblických veršoch, podľa ktorých si môžeme utvoriť skoro detailný obraz o tom, čo sa vlastne deje v celom svete z hľadiska Stvoriteľa všetkého života na nebi, ale i na Zemi a Zvrchovaného vládcu celého vesmíru na celú večnosť! Prvým je inšpirovaný verš napísaný apoštolom Pavlom:

“Telesný človek neprijíma veci Božieho ducha, lebo ich považuje za nezmysel, a nemôže ich pochopiť, pretože sa posudzujú duchovne. Ale duchovný človek posudzuje všetko, kým jeho neposudzuje nikto. Veď ‚kto spoznal, ako uvažuje Jehova, aby ho poučoval‘? My však uvažujeme ako Kristus.” – 1. Korintským 2:14-16.

Iné biblické verzie prekladajú slová ‚kto spoznal, ako uvažuje Jehova, aby ho poučoval’ slovami ‘kto spoznal myseľ Boha, aby ho poučoval? My však máme myseľ Krista! Druhý verš je z biblickej knihy Žalmov a hovorí takto: ‚Seď po mojej pravici, kým ti nepoložím tvojich nepriateľov ako podnož pod nohy’. – Žalm 110:1.

Stvoriteľ a Zvrchovaný Vládca vesmíru hovorí svojmu synovi, Ježišovi Kristovi, aby po jeho pravici čakal, až on privedie celosvetovú situáciu k presnému bodu, kedy jeho syn Michael, (Ježiš), majúc všetkých svojich nepriateľov akoby ‘podnož‘ pod svojimi nohami, začne vládnuť so svojimi 144 000 spoločníkmi z neba!

To znamená, že všetko, čo sa odohráva na celosvetovej úrovni môžeme pochopiť len v súlade s tými biblickými proroctvami, ktoré sa spĺňaju do všetkých detailov tak, ako to už bolo predpovedané v Biblii od samého začiatku! Ale len tí, ktorí ‘uvažujú‘ ako Ježiš Kristus vedia, čo sa vlastne deje a ako sa to všetko splní!

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Ťažko rozoznateľné výroky odpadlíka SV!

05.04.2024

Nemohol som si odpustiť citovať “démonické” poznámky-odpovede autora knihy Sám Jehova sa stal Kráľom, mnohých podkastov, a aj článkov a jeho internetného fóra, kde veľmi ľstivým, skoro ale i nerozoznateľným slobodomurárskym štýlom, ktorý používajú predstavitelia SV, takzvaný (ešte dnes Kristom nezvolený) Verný a Rozvážny Otrok v Ježišovom druhom príchode: [...]

Učitelia v DE zakázali žiakom piť vodu!

18.03.2024

Desiatkam malých školákov v jednej progresivistickej škole v Nemecku bolo povedané, že nemôžu piť vodu, pretože by to mohlo uraziť moslimov, ktorí dodržiavajú pôsť počas aktuálne prebiehajúceho ramadánu! Médium NIUS v Nemecku, prinieslo túto správu, že piataci informovali svojich rodičov o tomto incidente po tom, čo sa dvaja učitelia v škole rozhodli nechať ich [...]

čečenci

Čečensko a Dagestan na nože. Opitého ministra zatkli, Kadyrov poslal elitné komando

19.04.2024 09:23

Pre ministra si na hranice prišlo 14 áut. Jednotka Achmat, známa aj ako kadyrovci, sa pracovníkom dagestanského ministerstva vnútra vyhrážali sa zabitím.

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 122
Celková čítanosť: 238721x
Priemerná čítanosť článkov: 1957x

Autor blogu

Kategórie