Založ si blog

Od samého začiatku oznamujem koniec!

Stvoriteľ, Jehova Boh, Večne Zvrchovaný Vládca vesmíru, Všemohúci a Vševediaci už pred začiatkom stvorenia vedel, čo urobí, aby v celom vesmíre večne vládol mier, ale i bezpečnosť! Preto inšpiroval svojho proroka Izaiáša, aby to v patričnom čase zverejnil:

“Od začiatku oznamujem koniec a oddávna to, čo sa ešte nestalo. A hovorím: ‚Moje rozhodnutie bude platiť, urobím všetko, čo chcem.’Už od východu volám dravého vtáka, z ďalekej krajiny muža, ktorý uskutoční moje rozhodnutie. Ale čo som povedal, to urobím, svoj zámer vykonám.” – Izaiáš 46:10.

Keď stvoril svojho jednosplodeného syna (prvý, jediný priamo stvorený Bohom) na svoj obraz, ustanovil ho hovorcom pre všetky miliardy jeho anjelov, nebeských synov, potom cez neho stvoril materiálny vesmír a nakoniec pripravil planétu Zem na obývanie ľuďmi, ktorých stvoril na svoj obraz (na náš – na Boží a synov – obraz)!

Urobil to počas šiestich sedem tisícových časových úsekov a nekoniec prehlásil siedmy sedemtísícový časový úsek alebo siedmy deň ako svätý, lebo v ňom odpočíval zo svojej tvorivej aktivity! No áno, už na samom začiatku ho prehlásil svätý, pretože v ňom urobil všetko potrebné na to, aby sa už nikdy viac neopakovala vzbúra, akej sa dopustil anjel – Satan Diabol!

Poisťovne plánujú klimatické uzamknutia!

30.04.2024

Niektoré poisťovne menia svoje politiky pre korporácie a prerušenia podnikania, čo sa zdá byť v očakávaní vládnych blokád, pre klimatické zmeny, pod označením „udalosti počasia“. Zdá sa ale, že vláda sa toto leto pripravuje na nové blokády pod zámienkou klimatických zmien. A lenže sa už pripravujú na obmedzenie cestovania od začiatku do polovice júna. Tiež, že [...]

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Mikuláš Černák, súd

Druhý pokus: Černák sa znova postaví pred súd a chce prehovoriť. Čo na to psychiater?

02.05.2024 07:15

Odporúčanie na prepustenie dostal od šéfa leopoldovskej väznice a priaznivé mal aj psychologické posudky. Prokurátor priznal, že muselo dôjsť k silnej resocializácii.

vojna na Ukrajine, Kyjev

ONLINE: Bomby padajú na Odesu, Zelenskyj čistil tajnú službu

02.05.2024 06:10

Odesa je častým terčom ruských útokov, tentoraz raketa zasiahla centrum veľkej kuriérskej spoločnosti. Zelenskyj odvolával v tajnej službe.

NATO, Ukrajina

Varovaní pred vojnou s Ruskom pribúda. Myslí si Moskva, že sa jej Západ bojí?

02.05.2024 06:00

Ak bude Rusko na Ukrajine úspešné, nielenže bude mať skúsenejšiu a bojmi preverenú armádu, ale bude aj povzbudené pokračovať v agresii proti susedom.

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 124
Celková čítanosť: 241800x
Priemerná čítanosť článkov: 1950x

Autor blogu

Kategórie