Založ si blog

Šokujúca správa o OSN a SZO agende!

Následná informácia môže pomôcť poctivým a úprimným osobám celosvetovo utvoriť si vlastný osobný názor!, či sa skutočne splňuje biblické proroctvo o konci našej ľudskej spoločnosti aspoň z hľadiska morálky! Šokujúca správa odhaľuje celosvetovú agendu Svetovej zdravotníckej organizácie a Organizáciou Spojených národov na normalizáciu pedofílie prostredníctvom materských a základných škôl:

‚Malé deti sú sexuálne bytosti, ktoré musia mať sexuálnych partnerov a začať so sexom čo najskôr. Lebo mať sex je ľudským právom bez ohľadu na vek. Z tohto dôvodu musia materské a základné školy učiť deti rozvíjať chtíč a sexuálnu túžbu, učiť sa masturbácii, budovať homosexuálne vzťahy, používať online pornografiu a učiť sa rôzne sexuálne techniky, ako je orálne sex a podobné sexuálne prektiky’!

Toto je v súčasnosti len obmedzený súhrn usmernení vydaných Svetovou zdravotníckou organizáciou a Organizáciou Spojených národov vzdelávacím orgánom na celom svete! Medzitým medzinárodné súdne organizácie vydávajú vyhlásenia, že sex medzi malými deťmi a dospelými by sa mal legalizovať, zatiaľ čo médiá vyzývajú na prijatie pedofílie ako normálnej sexuálnej orientácie!

“Slovo pochádzajúce od Boha jasne hovorí, že príde čas, keď niektorí odpadnú od viery, lebo sa budú zaoberať klamným učením, ktoré tvrdí, že je od Boha, a náukami démonov. Budú zvedení pokrytectvom klamárov, ktorých svedomie je znecitlivené, akoby bolo spálené vypaľovacím železom…a zlí a podvodníci budú postupovať od zlého k horšiemu a budú zvádzať a sami budú zvádzaní.” – 1. Timotejovi 4:1 a 2. Timotejovi 4:1.

Poisťovne plánujú klimatické uzamknutia!

30.04.2024

Niektoré poisťovne menia svoje politiky pre korporácie a prerušenia podnikania, čo sa zdá byť v očakávaní vládnych blokád, pre klimatické zmeny, pod označením „udalosti počasia“. Zdá sa ale, že vláda sa toto leto pripravuje na nové blokády pod zámienkou klimatických zmien. A lenže sa už pripravujú na obmedzenie cestovania od začiatku do polovice júna. Tiež, že [...]

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

EÚ / Európska únia /

Anketa s jednotkami eurokandidátok. Dokázali sme sa vysporiadať s členstvom v EÚ?

05.05.2024 08:00

Denník Pravda oslovil s rovnakými otázkami lídrov kandidátnych listín do Európskeho parlamentu, no niektoré politické subjekty neodpísali.

pravoslávny chrám, interiér, Nová Baňa

Pravoslávni kresťania slávia Paschu - Christovo zmŕtvychvstanie

05.05.2024 07:51

Pravoslávni kresťania na Slovensku i vo svete v nedeľu oslavujú najväčší kresťanský sviatok Christovo zmŕtvychvstanie - Paschu.

vojna na Ukrajine, Rusko, Petrohrad

ONLINE: Kyjev s našou pomocu môže opäť útočiť v roku 2025, verí Biely dom

05.05.2024 07:25

Ukrajina so schválenou vojenskou pomocou Spojených štátov udrží obranu a v roku 2025 môže aj zaútočiť, uviedol Jake Sullivan.

nôž, krv, zranenie

Zradikalizovaný mladík pobodal muža v Perthe, austrálska polícia ho zastrelila

05.05.2024 06:22

Polícia na západe Austrálie zastrelila 16-ročného radikalizovaného chlapca, ktorý v nedeľu na verejnosti nožom poranil jednu osobu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 124
Celková čítanosť: 242229x
Priemerná čítanosť článkov: 1953x

Autor blogu

Kategórie