Založ si blog

SZO je dnes jedinou vládou sveta!

Svetová zdravotnícka organizácia (SZO) je dnes skutočnou jednou jedinou celosvetovou vládou, bez toho, aby si to všetci ľudia na Zemi ale vôbec uvedomili! Lenže na rozdiel od minulých impérií sveta, ktoré zastupovali jednu krajinu-kulturu, ktorá svojou armádou vojakov alebo lodných námorníkov na určitý čas ovládala rozsiahlé územia!

Vedeli ste, že keď SZO vyhlási pandémiu, zákony všetkých národov sa zrušia a celý svet sa podriadi takzvanej „ústave“ SZO?

Vedeli ste, že SZO môže kedykoľvek vyhlásiť pandémiu na základe akéhokoľvek, ale aj podvodného diagnostického nástroja?

Vedeli ste, že SZO vyhlásila pandémiu C0VID-19, na základe vážne chybného testu PCR, ktorý produkuje až 94 % falošne pozitívnych výsledkov?

Vedeli ste, že všetky národy sveta sú už ale viazané nespochybniteľným podriadením sa akýmkoľvek usmerneniam, ktoré vydáva SZO?

Vedeli ste, že SZO je vlastnená a kontrolovaná súkromnými osobami, ktoré nie sú nikým demokraticky zvolené?

Vedeli ste, že vďaka tomu je SZO v skutočnosti už súkromným subjektom, ktorý vládne celému svetu – mimo akejkoľvek formy demokracie?

Vedeli ste, že celý zdravotný systém nášho sveta vlastnia finanční oligarchovia, ktorí ho využívajú na ovládnutie celého ľudstva? Zároveň vedeli ste, že to je veľmi, veľmi, ale aj veľmi pravdepodobne iba hoax?

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Ťažko rozoznateľné výroky odpadlíka SV!

05.04.2024

Nemohol som si odpustiť citovať “démonické” poznámky-odpovede autora knihy Sám Jehova sa stal Kráľom, mnohých podkastov, a aj článkov a jeho internetného fóra, kde veľmi ľstivým, skoro ale i nerozoznateľným slobodomurárskym štýlom, ktorý používajú predstavitelia SV, takzvaný (ešte dnes Kristom nezvolený) Verný a Rozvážny Otrok v Ježišovom druhom príchode: [...]

Učitelia v DE zakázali žiakom piť vodu!

18.03.2024

Desiatkam malých školákov v jednej progresivistickej škole v Nemecku bolo povedané, že nemôžu piť vodu, pretože by to mohlo uraziť moslimov, ktorí dodržiavajú pôsť počas aktuálne prebiehajúceho ramadánu! Médium NIUS v Nemecku, prinieslo túto správu, že piataci informovali svojich rodičov o tomto incidente po tom, čo sa dvaja učitelia v škole rozhodli nechať ich [...]

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 122
Celková čítanosť: 239847x
Priemerná čítanosť článkov: 1966x

Autor blogu

Kategórie