Založ si blog

Čo nám nie je vôbec povedané o UI!

Pravdepodobne sú tisíce vecí, ktoré nám nikto nehovorí o Umelej Inteligencii! Ale momentálne by nás malo zaujímať práve toto: Prístup UI k informáciám chráneným autorskými právami. To už je problém. Ak napríklad UI pristúpi k publikovanej knihe a vloží text do svojej databázy, je to krádež? Dlhuje vlastník UI autorovi honoráre? Mala by UI požiadať o povolenie na prístup a uvedenie textu dopredu?

Ale ešte hlbšie úvaha ohľadne Umelej Inteligencie y iného hľadiska – ako sa UI vôbec dostala k tejto knihe chránenej autorskými právami? Mohlo by sa povedať v skutočnosti, že je to jedna veľká enchilada (omáčka)! Ako sa UI dostane do knihy? Určite ju nebude kupovať. Mali by sme predpokladať, že existuje nejaká obrovská databáza, ktorá obsahuje text „všetkých kníh? 

Ale ak UI nemôže získať prístup ku knihám chráneným autorskými právami, ako môže odpovedať na milióny možných otázok so spoľahlivou mierou presnosti, úplnosti? Lenže poďme ešte hlbšie! A existujú teraz UI, ktoré už majú aj prístup k tajným dokumentom, ktoré vlastnia vládne agentúry? Ako CIA? NSA? MI-6? Ale ak áno, tieto UI by boli asi zakázané takmer pre každého!

Začiatok idei Nového Svetového Poriadku

10.05.2024

V roku 1910 sa skupina medzinárodných bankárov tajne stretla na malom ostrove pri pobreží Georgie, zvanom Jekyll. Ich plán: sformulovať program zničiť finančnú štruktúru Ameriky. Aby to urobili, oni presadil Woodrowa Wilsona do prezidentského úradu, ale v roku 1913 Woodrow Wilson podpísal zákon o federálnych rezervách, a ajfederálnu daň z príjmu. Roku 1921 títo [...]

Poisťovne plánujú klimatické uzamknutia!

30.04.2024

Niektoré poisťovne menia svoje politiky pre korporácie a prerušenia podnikania, čo sa zdá byť v očakávaní vládnych blokád, pre klimatické zmeny, pod označením „udalosti počasia“. Zdá sa ale, že vláda sa toto leto pripravuje na nové blokády pod zámienkou klimatických zmien. A lenže sa už pripravujú na obmedzenie cestovania od začiatku do polovice júna. Tiež, že [...]

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

fico, žiga, danko, taraba

Zákon o FPU prešiel, aj keď nie je dohoda. Medzi Hlasom a SNS to iskrí: Danko chce koaličnú radu, Žiga napomenul Michelka

14.05.2024 19:15

Líder SNS Andrej Danko chce zvolať koaličnú radu o tom, ako bude koalícia fungovať po odchode Petra Pellegriniho. Je nespokojný, že nevie meno jeho nástupcu.

Polanski, Lewisová

Francúzsky súd oslobodil režiséra Polanského v kauze ohovárania

14.05.2024 17:54

Polanski sa podľa žalujúcej herečky dopustil ohovárania tým, že ju v roku 2019 v rozhovore pre médiá označil za klamárku, pretože ho v minulosti obvinila zo znásilnenia.

Kráľ na ťahu, relácia, ta3

Král na ťahu na ta3: V dueli sa stretnú zástupcovia Smeru a SaS

14.05.2024 17:38

V utorok 14. mája o 21.00 h bude ďalšia časť relácie Král na ťahu s Braňom Králom. Ostrú debatu si môžete pozrieť už večer na ta3.

polícia, zatknutie, zadržanie

Polícia zadržala muža medzinárodne hľadaného pre pokus o úmyselné zabitie

14.05.2024 17:37

Tzv. lovci lebiek vypátrali a zadržali medzinárodne hľadaného muža v spolupráci s nemeckou políciou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 125
Celková čítanosť: 244751x
Priemerná čítanosť článkov: 1958x

Autor blogu

Kategórie