Založ si blog

Zjavenie – nádherné ukončenie VVS!

Ešte predtým, ako sa nebeský Boží cherubín vzbúril proti svojmu Stvoriteľovi a oklamal Evu, manželu Adama v záhrade Edén, a potom obvinil aj svojho Stvoriteľa zo sebectva a nespravodlivosti, Jehova Boh, Zvrchovaný Vládca vesmíru videl do jeho srdca, keď jeho prorok Izaiáš o ňom napísal pod inšpiráciou toto:

“Ako si len spadol z neba, ty žiarivý syn úsvitu! Ako si len bol zhodený na zem, ty, ktorý si porážal národy! Povedal si si v srdci: ‚Vystúpim do nebies, nad Božie hviezdy, a vyzdvihnem svoj trón a posadím sa na vrch stretávania na ďalekom severe. Vystúpim nad oblačné výšiny, budem podobný Najvyššiemu’.” – Izaiáš 14:12-14.

Tento Veľký Vesmírny Spor, ktorý začal Satan Diabol v Edéne, bude v čase ukončený, a slávnostne, a raz a navždy pre celú večnosť a pre večné požehnanie anjelov na nebi, aj všetkých ľudí na Zemi (a pravdepodobne iných nespočetných planétach vesmíru), podľa Stvoriteľského večného Sudcovského rozhodnutia v záhrade Edén:

“Vtedy Boh Jehova povedal hadovi: ‚Pretože si to urobil, budeš prekliaty medzi všetkými zvieratami, domácimi aj divými. A budeš sa plaziť po bruchu a budeš žrať prach po všetky dni svojho života. A ja položím nepriateľstvo medzi teba a ženu a medzi tvoje potomstvo a jej potomstvo. Ono ti rozmliaždi hlavu a ty mu zraníš pätu.“ – 1. Mojžišova 3:14, 15.

Začiatok idei Nového Svetového Poriadku

10.05.2024

V roku 1910 sa skupina medzinárodných bankárov tajne stretla na malom ostrove pri pobreží Georgie, zvanom Jekyll. Ich plán: sformulovať program zničiť finančnú štruktúru Ameriky. Aby to urobili, oni presadil Woodrowa Wilsona do prezidentského úradu, ale v roku 1913 Woodrow Wilson podpísal zákon o federálnych rezervách, a ajfederálnu daň z príjmu. Roku 1921 títo [...]

Poisťovne plánujú klimatické uzamknutia!

30.04.2024

Niektoré poisťovne menia svoje politiky pre korporácie a prerušenia podnikania, čo sa zdá byť v očakávaní vládnych blokád, pre klimatické zmeny, pod označením „udalosti počasia“. Zdá sa ale, že vláda sa toto leto pripravuje na nové blokády pod zámienkou klimatických zmien. A lenže sa už pripravujú na obmedzenie cestovania od začiatku do polovice júna. Tiež, že [...]

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

SR Handlová vláda výjazdové rokovanie streľba Fico TNX

Strach, hnev, beznádej, úzkosť. Odborníci radia, ako zvládnuť pocity po atentáte na premiéra

17.05.2024 13:36

Zdrojom stresu a znepokojenia môže byť aj sústavné sledovanie správ, verejných vyjadrení alebo diskusií na sociálnych sieťach.

Lebanon Israel Palestinians

Izrael útočil na oblasti na juhu Libanonu

17.05.2024 13:11

Libanonské šiitske hnutie Hizballáh v posledných dňoch vystupňovalo svoje útoky v pohraničných oblastiach.

heroín

„Matka roka“. S dvomi deťmi v aute prevážala takmer 6000 dávok heroínu

17.05.2024 12:23

Jana A. z Nitry smerovala z Kosova cez Slovensko do Česka.

búrky, počasie, houston, texas

Juh USA zasiahli búrky s vetrom o sile hurikánu, Houston hlási už štyroch mŕtvych

17.05.2024 12:15

Vietor o sile hurikánu narobil mnoho škôd, státisíce ľudí zostali bez elektriny.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 125
Celková čítanosť: 245032x
Priemerná čítanosť článkov: 1960x

Autor blogu

Kategórie