Založ si blog

Apoštol Pavol – predobraz bratov Krista!

A takýmto spôsobom apoštol Pavol naznačil, že on tiež bol predobrazom bratov Krista: “Na základe Jehovovho slova vám hovoríme, že tí z nás, ktorí budú žiť počas Pánovej prítomnosti, určite nepredídu tých, čo zomreli.” – 1 Tesaloničanom 4:15.

Takže okrem starovekých izraelských Božích prorokov s tiež určitými kresťanskými apoštolmi, ale i učeníkmi Božieho jednospodeného Syna (jediný priamo stvorený svojim nebeským Otcom, Bohom Jehovovm), aj apoštol Pavol je predobrazom bratov Krista.

Predobrazom pomazaných bratov (mužov a žien) Ježiša Krista a takto adoptovaných duchovných synov Jehovu Boha, ktorí so svojim “starším bratom” budú jediní v celom stvorení, ktorí získajú nesmrteľnosť, ktorú doposiaľ mal len Stvoriteľ vesmíru!

Ale aj zaujímavý bod v horecitovanom biblickom inšpirovanom (bezchybnom) verši sa tiež spomína: “…tí z nás, ktorí budú žiť počas Pánovej prítomnosti, určite nepredídu tých, čo (už) zomreli.” To ale znamená, že všetci 144 000 pomazaní budú vzkriesrní spolu!

Keďže všetci 144 000 pomazaní bratia Krista tvoria jeho nebeskú “nevestu”, ktorú sám Stvoriteľ pripravil pre svojho unikátneho a jedinečného nebeského syna, je len logické si predstaviť, že jej vzkriesenie nemôže prebiehať po “kúskoch”, ale totálne! 

Poisťovne plánujú klimatické uzamknutia!

30.04.2024

Niektoré poisťovne menia svoje politiky pre korporácie a prerušenia podnikania, čo sa zdá byť v očakávaní vládnych blokád, pre klimatické zmeny, pod označením „udalosti počasia“. Zdá sa ale, že vláda sa toto leto pripravuje na nové blokády pod zámienkou klimatických zmien. A lenže sa už pripravujú na obmedzenie cestovania od začiatku do polovice júna. Tiež, že [...]

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Ukrajina SR ČR Čaputová Pavel Návšteva

Prezidentka sa chystá na sklonku svojho mandátu navštíviť Ukrajinu

05.05.2024 14:00

Naznačila, že návšteva by mala obsahovať stretnutia s ukrajinským prezidentom, predsedom vlády a parlamentu.

USA, Ukrajina, tanky, Abrams, vojna

Tisíce vojakov zabíja rakovina. Môžu za to zbrane s ochudobneným uránom?

05.05.2024 14:00

Ochudobnený urán, ktorý je zložkou protitankových striel, u vojakov údajne spôsobuje nádorové ochorenia. Sporná munícia sa pritom stále využíva - aj vo vojne na Ukrajine.

al-Džazíra

Netanjahuova vláda schválila ukončenie činnosti televízie Al-Džazíra v Izraeli

05.05.2024 12:54, aktualizované: 13:18

Zatiaľ nie je jasné, kedy zákaz nadobudne platnosť a či je trvalý alebo dočasný.

Štefan Harabin

Glück, Migaľ, Plaváková a Čaučík sa nestotožňujú s Harabinom v súdnej rade. Danko áno

05.05.2024 12:42, aktualizované: 13:10

Migaľ podotkol, že ak by SNS trvala na tomto kandidátovi, v Hlase si k tomu budú musieť sadnúť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 124
Celková čítanosť: 242260x
Priemerná čítanosť článkov: 1954x

Autor blogu

Kategórie