Založ si blog

Strážna Veža – náboženstvo v kríze!

Jehovovi svedkovia sa vždy vyhlasovali za „najšťastnejších ľudí na zemi“, ale určité udalosti v súčasnosti a v nie tak ďalekej minulosti sú v rozpore s týmto tvrdením a vytvárajú obraz náboženstva, ktoré podlieha čoraz hlasnejším a revolučnejším protestným hnutiam zo strany bývalých členov, ale aj súčasných prívržencov!

V posledných rokoch v skutočnosti tisíce Jehovových svedkov verejne odsudzujú atmosféru pokrytectva, ktorá v komunite vládne. Sú to veriaci aj bývalí veriaci, ktorí surfujú po sieti a skrývajú sa za prezývkami, aby ich nikto nespoznal, pretože sa obávajú odplaty od náboženskej skupiny, ktorá netoleruje kritiku a námietky zvnútra!

Pokrok v počte nových sledovateľov začal stagnovať alebo klesať v mnohých západných krajinách, kde šírenie internetu umožnilo väčšine ľudí prístup k informáciám, ktoré boli kedysi zatajené v archívoch organizácie SV! Medzi zbormi sa začali šíriť pochybnosti, vzrástla nedôvera a správy sa rýchlo šírili. 

Ako ten, podľa ktorého boli Jehovovi svedkovia desať rokov, od roku 1991 do roku 2001, súčasťou OSN, svetovej politickej inštitúcie, ktorú sami vždy označovali za „satanskú inštitúciu“. Tento objav podnietil mnohých veriacich obviniť organizáciu z pokrytectva a nedôslednosti v súvislosti s tým, čo sa roky vyučovalo vo zboroch SJ po celom svete!

Začiatok idei Nového Svetového Poriadku

10.05.2024

V roku 1910 sa skupina medzinárodných bankárov tajne stretla na malom ostrove pri pobreží Georgie, zvanom Jekyll. Ich plán: sformulovať program zničiť finančnú štruktúru Ameriky. Aby to urobili, oni presadil Woodrowa Wilsona do prezidentského úradu, ale v roku 1913 Woodrow Wilson podpísal zákon o federálnych rezervách, a ajfederálnu daň z príjmu. Roku 1921 títo [...]

Poisťovne plánujú klimatické uzamknutia!

30.04.2024

Niektoré poisťovne menia svoje politiky pre korporácie a prerušenia podnikania, čo sa zdá byť v očakávaní vládnych blokád, pre klimatické zmeny, pod označením „udalosti počasia“. Zdá sa ale, že vláda sa toto leto pripravuje na nové blokády pod zámienkou klimatických zmien. A lenže sa už pripravujú na obmedzenie cestovania od začiatku do polovice júna. Tiež, že [...]

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

heger, rozhovor, pravda

Heger pre Pravdu: Ako vyzeral špeciálny výcvik premiéra? Okrem ochrancu existuje aj tzv. epizóda

19.05.2024 10:00

Hegerova manželka mala pri strelcovi zo Zámockej šťastie. Bývalý premiér atentát na Roberta Fica ostro odsudzuje.

San Francisco Homeless Lawsuit

V San Franciscu dostávajú alkoholici bez domova bezplatné pivo a vodku. Zachraňujeme životy, tvrdí radnica

19.05.2024 10:00

Zdravotné sestry v motelových izbách poskytujú klientom tri jedlá denne a dostatok alkoholu na uspokojenie ich potrieb v oblasti závislosti, každého však udržiavajú na bezpečnej úrovni intoxikácie.

Salmán bin Abd al-Azíz, biden

Saudskoarabského kráľa Salmána hospitalizovali s vysokou horúčkou a bolesťami

19.05.2024 09:27

Osemdesiatosemročný saudskoarabský panovník bol naposledy hospitalizovaný v apríli tohto roka s cieľom rutinnej kontroly jeho zdravotného stavu.

vojna na Ukrajine, Petrohrad, Rusko

ONLINE: Útok na Charkov vyšetrujú na Ukrajine ako vojnový zločin

19.05.2024 07:35, aktualizované: 09:03

Ukrajina obvinila Rusko, že zámerne cieli na civilistov v Charkovskej oblasti a preto raketové útoky vyšetruje ako vojnový zločin.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 125
Celková čítanosť: 245276x
Priemerná čítanosť článkov: 1962x

Autor blogu

Kategórie