Založ si blog

Cez ich náboženstvo poznáme globalistov!

Aby ste pochopili, čo je luciferianizmus (náboženstvo globalistov), predstavte si ho ako anti-boha, vojnu proti prírode alebo vojnu proti prirodzenému stavu ľudstva maskovanú ako “osvietenstvo“. To je dôvod, prečo sa globalisti snažia zaviesť ale extrémne opačný pohľad na každú prirodzenú dispozíciu. 

Jedným z takýchto falošných príbehov je predstava ľudských bytostí ako prázdneho listu, a na ktorom sa Yuval Harari drží. Je to filozofia, ktorú vyvrátili nekonečné psychologické štúdie, ako aj antropologické štúdie. Od Carla Junga cez Josepha Campbella po Stevena Pinkera a ďalej, podľa vedeckých dôkazov!

A tie naznačujú, že ľudské bytosti majú od narodenia prirodzené psychologické vlastnosti Niektoré z nich sú jedinečné pre osobu, niektoré sú univerzálnymi archetypmi a zároveň i myšlienkami, ktoré zdieľa väčšina ľudí (napríklad svedomie a morálny kompas). Ak by sme tieto vstavané vlastnosti nemali, prestali by sme byť ľuďmi!

Existuje však určité percento ľudí (1 % alebo menej), ktorí tieto vrodené charakterové vlastnosti v skutočnosti nemajú. Sú všeobecne známi ako psychopati a sociopati a aj ich správanie je veľmi podobné správaniu globalistov. Máme teóriu, že globalistická kabala je v skutočnosti kultom vyššie fungujúcich psychopatov.

Začiatok idei Nového Svetového Poriadku

10.05.2024

V roku 1910 sa skupina medzinárodných bankárov tajne stretla na malom ostrove pri pobreží Georgie, zvanom Jekyll. Ich plán: sformulovať program zničiť finančnú štruktúru Ameriky. Aby to urobili, oni presadil Woodrowa Wilsona do prezidentského úradu, ale v roku 1913 Woodrow Wilson podpísal zákon o federálnych rezervách, a ajfederálnu daň z príjmu. Roku 1921 títo [...]

Poisťovne plánujú klimatické uzamknutia!

30.04.2024

Niektoré poisťovne menia svoje politiky pre korporácie a prerušenia podnikania, čo sa zdá byť v očakávaní vládnych blokád, pre klimatické zmeny, pod označením „udalosti počasia“. Zdá sa ale, že vláda sa toto leto pripravuje na nové blokády pod zámienkou klimatických zmien. A lenže sa už pripravujú na obmedzenie cestovania od začiatku do polovice júna. Tiež, že [...]

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

Kami Rita šerpa

Nepálsky šerpa Kami Rita pokoril vlastný rekord, na Mount Evereste stál už 29-krát

12.05.2024 22:49

Známy horolezec Kami Rita má na svojom konte aj niekoľko ďalších osemtisícoviek.

voľby, katalánsko

Voľby v Katalánsku vyhrali socialisti, vládu však sami nezostavia

12.05.2024 22:25, aktualizované: 22:38

V Katalánsku sú už viac než desať rokov pri moci politické strany, ktoré podporujú nezávislosť tohto španielskeho regiónu.

šojgu, putin

Putin odvolal Šojgua z postu ministra obrany

12.05.2024 21:36, aktualizované: 22:01

Za nového ministra obrany Putin navrhol vymenovať doterajšieho vicepremiéra Andreja Belousova.

izrael, gaza, tanky

Izrael otvoril nový hraničný priechod do Pásma Gazy

12.05.2024 20:40

Má byť určený pre prísun humanitárnej pomoci.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 125
Celková čítanosť: 244504x
Priemerná čítanosť článkov: 1956x

Autor blogu

Kategórie