Založ si blog

Žiadny človek nebude mať výhovorku!

Už sa to stalo ale viackrát, no tá najvýznamnejšia historická skutočnosť, ktorá nám objasní myšlienku v titulke sa udiala počas Norimberského Procesu! Mnohí obvinení, lekári, doktori a vojenskí predstavitelia snažili ospravedlniť svoju prítomnosť v kriminálnych aktoch výhovorkou: Ja, my sme to nevedeli!

Niečo podobné, ale na celosvetovej úrovni sa udeje počas posledného súdu nášho Stvoriteľa, ktorému bude predsedať jeho syn, dnes už oslávená nebeská nesmrteľná bytosť a Kráľ Božieho nebeského večného Kráľovstva, Ježiš Kristus, a kde už nebude možné povedať: Ja som o tom nevedel!

Ale prečo tak? Pretože Božie inšpirované Sväté Písmo, dnes už preložené do väčšiny jazykov sveta a v počte, kde každý jedinec na tejto planéte Zem môže mať osobnú kópiu, nás neustále povzbudzuje: “Uistite sa o všetkom” (1. Tesaloničanom 5:21) a v prvom inšpirovanom liste apoštola Jána:

“Milovaní, neverte každému učeniu, ktoré tvrdí, že je od Boha, ale overujte si, či pochádza od Boha, lebo do sveta vyšlo mnoho falošných prorokov.” – 1. Jána 4:1. A tento zákon aplikuje nielen na ľudí sveta, no i na členov Božieho duchovného národa, kresťanského zboru pomazaných bratov Ježiša Krista!

Začiatok idei Nového Svetového Poriadku

10.05.2024

V roku 1910 sa skupina medzinárodných bankárov tajne stretla na malom ostrove pri pobreží Georgie, zvanom Jekyll. Ich plán: sformulovať program zničiť finančnú štruktúru Ameriky. Aby to urobili, oni presadil Woodrowa Wilsona do prezidentského úradu, ale v roku 1913 Woodrow Wilson podpísal zákon o federálnych rezervách, a ajfederálnu daň z príjmu. Roku 1921 títo [...]

Poisťovne plánujú klimatické uzamknutia!

30.04.2024

Niektoré poisťovne menia svoje politiky pre korporácie a prerušenia podnikania, čo sa zdá byť v očakávaní vládnych blokád, pre klimatické zmeny, pod označením „udalosti počasia“. Zdá sa ale, že vláda sa toto leto pripravuje na nové blokády pod zámienkou klimatických zmien. A lenže sa už pripravujú na obmedzenie cestovania od začiatku do polovice júna. Tiež, že [...]

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

vojna na Ukrajine, drony

ONLINE: Vytvoria štáty NATO protidronový dáždnik nad Ukrajinou? Navrhujú to nemeckí poslanci

13.05.2024 06:25, aktualizované: 06:47

Niektorí nemeckí poslanci sú za zostreľovanie ruských dronov nad západnou Ukrajinou raketami, ktoré by štartovali zo susedných členských štátov NATO.

hasiči Trenčín auto požiar

Pri požiari budovy bývalej telocvične v Šahách sa zranili traja hasiči

13.05.2024 06:10

V nedeľu večer zasadol mestský krízový štáb, informovala radnica.

Macron, Zelenskyj

Macron vysvetlil, či sa Francúzsko chystá do vojny s Ruskom

13.05.2024 06:00

Už niekoľko týždňov je Francúzsko v centre debaty, či by Západ mohol vojakmi pomôcť Ukrajine v jej boji proti ruskej agresii.

eurovoľby, ódor, kaliňák, sulík, danko, taraba

Posledná volebná bitka. Koaliční kandidáti Brusel osočujú, no chcú niekoľkotisícové platy z EÚ: Smer a PS čaká finálny boj

13.05.2024 06:00

V eurovoľbách je hlas ľudu o niečo silnejší. Obháji PS triumf spred piatich rokov alebo zavŕši Smer do tretice mobilizáciu voličov?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 125
Celková čítanosť: 244512x
Priemerná čítanosť článkov: 1956x

Autor blogu

Kategórie