Založ si blog

Drak stál nehybne na morskom piesku!

Kniha Zjavenie je ako prorocký portál. Nie je to len správa o udalostiach, ktoré prídu, ale je to okno do neviditeľnej duchovnej dimenzie! 12. kapitola predstavuje veľké znamenie v nebi: “V nebi bolo vidieť veľké znamenie: Žena bola odetá slnkom, pod nohami mala mesiac a na hlave korunu z 12 hviezd. Bola tehotná a kričala v pôrodných bolestiach, lebo začínala rodiť.” – Zjavenie 12:1,2. 

Potom v nebi vypukne vojna: “V nebi vypukla vojna: Michael a jeho anjeli bojovali s drakom. Bojoval aj drak a jeho anjeli, ale nezvíťazili a už sa pre nich nenašlo miesto v nebi. Preto bol zvrhnutý veľký drak, ten prahad, ktorý sa nazýva Diabol a Satan, ktorý zvádza celý svet. Bol zvrhnutý na zem a jeho anjeli boli zvrhnutí s ním.” – Zjavenie 12:7-9.

To, čo sa deje v nebi, pozemšťania nezistia ani nemôžu pochopiť. Neexistuje ale vôbec žiadne elektronické zariadenie alebo ďalekohľad, ktorý by dokázal nahliadnuť do vysokej nebeskej duchovnej ríše. Vojna, ktorá tam pred druhým príchodom Ježiša Krista ihneď vypukne, a konečné zvrhnutie Satana Diabla a všetkých jeho démonských anjelov bude rozpoznateľné až potom!

A keď bude hlava šelmy smrteľne zasiahnutá a uzdravená, potom budú svätí cielení a rozdrvení. Nie je pochýb – aspoň podľa mňa – o tom, že vojna v nebi sa nekonala v roku 1914! Všetko, čo Strážna Veža učila v súvislosti s rokom 1914, je ale súčasťou pôsobenia Satana – klamlivého vplyvu, pod ktorým svedkovia Jehovovi pracujú podľa vôľe Božej! 

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Ťažko rozoznateľné výroky odpadlíka SV!

05.04.2024

Nemohol som si odpustiť citovať “démonické” poznámky-odpovede autora knihy Sám Jehova sa stal Kráľom, mnohých podkastov, a aj článkov a jeho internetného fóra, kde veľmi ľstivým, skoro ale i nerozoznateľným slobodomurárskym štýlom, ktorý používajú predstavitelia SV, takzvaný (ešte dnes Kristom nezvolený) Verný a Rozvážny Otrok v Ježišovom druhom príchode: [...]

Učitelia v DE zakázali žiakom piť vodu!

18.03.2024

Desiatkam malých školákov v jednej progresivistickej škole v Nemecku bolo povedané, že nemôžu piť vodu, pretože by to mohlo uraziť moslimov, ktorí dodržiavajú pôsť počas aktuálne prebiehajúceho ramadánu! Médium NIUS v Nemecku, prinieslo túto správu, že piataci informovali svojich rodičov o tomto incidente po tom, čo sa dvaja učitelia v škole rozhodli nechať ich [...]

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 08:42

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 122
Celková čítanosť: 239729x
Priemerná čítanosť článkov: 1965x

Autor blogu

Kategórie