Založ si blog

Spĺňuje sa proroctvo v priamom prenose!

Celý svet je des hore nohami, zvrátené myšlienky klamné názory dnes zaplavujú ľudstvo neprestajne! Odborné a vedecké a praktické názory sú potláčané a nahradzované ideami ľudí, ktorí sa nehanbia klamať! A aké dôvody na to majú?

Jedna psychologička to pekne vysvetlila, ale väčšina ľudí nie sú dostatočne vzdelaní, ani poctiví a zároveň úprimní, aby to pochopili a potom niečo proti tomu urobili, a nielen pre zácharanu svoju, ale pre blízkych a ostatných ľudí!

Starodávne proroctvo, napísané pred viac ako 2 500 rokmi predpovedalo dnešnú situáciu a ako sa pomaly, ale istotne pripravuje skolabovanie celej spoločnosti! V jedenástej kapitole knihy proroka Daniela verš 40 opisuje celý rozvoj:

V čase konca sa s ním bude drgať kráľ juhu. Ale kráľ severu naňho zaútočí aj s bojovými vozmi, jazdcami a mnohými loďami, vtrhne do krajín a preženie sa nimi ako záplava. Vstúpi aj do krajiny Okrasy…” – Daniel 11:40, 41.

V skrátke: Kráľ juhu reprezentuje USA na čele všetkých demokratických štátov sveta, no primárne kresťanských. Kde kráľ severu je svetová elita, oligarchia, kontrolujúca svetové bankovníctvo, pomocou ktorého presadzuje svoju politiku!

Nehanbia sa za úplatky od Big Farma!

12.06.2024

Prečo lekári bežne berú úplatky od farmaceutických firiem a ani sa za to nehanbia? Ak ste sa ale niekedy čudovali, prečo sa napríklad pri liečbe rakoviny používajú len určité farmaceutické produkty a metódy, odpoveď súvisí so skorumpovaným zdravotníckym systémom a lekármi, ktorí sú podplatení, aby presadzovali vysoko ziskové protokoly farmaceutického priemyslu. Nie je [...]

Keby apoštol Pavol písal svoje blogy

30.05.2024

Zo všetkých inšpirovaných listov Novej Zmluvy Kresťanských-Gréckych Svätých Písiem, apoštol Pavol napísal viac ako polovicu – 14 z 27 inšpirovaných kníh! Tieto, ale i spolu s ostatnými 13-timi majú podoný význam pre nás, ako keď apoštol nám opísal význam 39 inšpirovaných kníh Starej Zmluvy alebo inšpirovaných Židovských-hebrejských Pisiem: “Všetko, čo [...]

Začiatok idei Nového Svetového Poriadku

10.05.2024

V roku 1910 sa skupina medzinárodných bankárov tajne stretla na malom ostrove pri pobreží Georgie, zvanom Jekyll. Ich plán: sformulovať program zničiť finančnú štruktúru Ameriky. Aby to urobili, oni presadil Woodrowa Wilsona do prezidentského úradu, ale v roku 1913 Woodrow Wilson podpísal zákon o federálnych rezervách, a ajfederálnu daň z príjmu. Roku 1921 títo [...]

vojna na Ukrajine, Rusko

BBC: Ruská armáda má kavalériu 21. storočia. Z motoriek

16.06.2024 08:55

Ruská armáda na ukrajinskom bojisku čoraz častejšie používa ľahkú techniku - motocykle a terénne vozidlá rôznej konštrukcie.

Izrael, Palestína, Pásmo Gazy

Izrael pozastaví každý deň boje na 11 hodín. Majú to byť 'taktické' prestávky na uľahčenie humanitárnej pomoci

16.06.2024 08:11

Izraelská armáda v časti južného Pásma Gazy každý deň na 11 hodín pozastaví vojenské operácie, aby uľahčila dodávky humanitárnej pomoci.

Čína, Si Ťin-pching v Elyzejskom paláci

USA sa nás snažia vyprovokovať k útoku na Taiwan, povedal podľa FT čínsky prezident von der Leyenovej

16.06.2024 07:35

Washington sa snaží Čínu vyprovokovať dodávkami zbraní na Taiwan aj inými krokmi, sú presvedčení viacerí v Číne.

Taliansko, Ukrajina, vojna na Ukrajine, Rishi Sunak, Volodymyr Zelenskyj

ONLINE: Zelenskyj je odhodlaný vzdorovať roky, podľa New York Times to povedal európskemu kolegovi

16.06.2024 07:00, aktualizované: 08:32

Ak nepostúpime teraz, tak to skúsime o rok, aj ďalší a ďalší. Podľa The New York Times to povedal Zelenskyj súkromne európskemu politikovi.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 127
Celková čítanosť: 250489x
Priemerná čítanosť článkov: 1972x

Autor blogu

Kategórie