Založ si blog

Rozprávkova úvaha evolucionistu …

Existujú rôzne formy rozprávok v živote ľudí v celom spektre histórie pozemšťanov. Napríklad máme takzvané fantastické rozprávky, ktoré sa nikdy nestali, ale musia sa opierať o určitú realitu, ktorá je často, tak povedané – fantastická alebo neznáma.

Potom tu máme ľudové rozprávky pre deti, ale keby sme hľadali ich zdroj, tak v celej poctivosti by sme museli priznať, že sú založené na tom, čo sa už v minulosti stalo, či reálne alebo len zdanlivo, pretože ináč by sme museli priznať nadpozemské veci!

A potom tu máme rozpravky, ktoré jednoducho prevracajú historickú skutočnosť a prezentujú ju ako – predsa len ako zlú rozprávku…:-) Rád by som pri tejto príležitosti spomenul jednu takú rozprávku, ktorá bola jednoducho kritikou inej rozprávky:

“Rozprávkové príbehy kresťanského náboženstva podávane ako pravda povznášajúce a utvrdzujú človeka aby uveril, že existuje niečo väčšie, čo riadi naše osudy a nedá v konečnom dôsledku dopustiť aby nespravodlivosť zvíťazila. Ako to chcú dosiahnuť? 

Podľa Starého Zákona to chceli dosiahnúť genocídou, ale podľa Nového Zákona strachom z pekla, kde tí čo neuveria budú sa na večne časy tam opekať. Už zakladateľ kresťanstva apoštol Pavol také rozprávky potvrdil halucináciou o svojom božom poslaní!

Tá sa objavila až po jeho páde z koňa na hlavu, ale to nestačilo! Musel sa začať oháňať vyhrážkami o Božej moci alebo treste za pochybnosti, ak mu neuveria! ‚Každý nech sa poddá vyššej moci, lebo niet moci, ktorá by nebola od Boha’, citujúc knihu Rimanom.

Príroda je zjavne dokonalá, ale to neznamená, že ju niekto stvoril, ale to práve znamená, že milióny rokov sa tvorila a to čo neuspelo odumrelo. Človek je výtvor prírody a preto má konať tak ako príroda a to čo doteraz neuspelo musí opustiť.” Znie to ako nerozprávka!

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Ťažko rozoznateľné výroky odpadlíka SV!

05.04.2024

Nemohol som si odpustiť citovať “démonické” poznámky-odpovede autora knihy Sám Jehova sa stal Kráľom, mnohých podkastov, a aj článkov a jeho internetného fóra, kde veľmi ľstivým, skoro ale i nerozoznateľným slobodomurárskym štýlom, ktorý používajú predstavitelia SV, takzvaný (ešte dnes Kristom nezvolený) Verný a Rozvážny Otrok v Ježišovom druhom príchode: [...]

Učitelia v DE zakázali žiakom piť vodu!

18.03.2024

Desiatkam malých školákov v jednej progresivistickej škole v Nemecku bolo povedané, že nemôžu piť vodu, pretože by to mohlo uraziť moslimov, ktorí dodržiavajú pôsť počas aktuálne prebiehajúceho ramadánu! Médium NIUS v Nemecku, prinieslo túto správu, že piataci informovali svojich rodičov o tomto incidente po tom, čo sa dvaja učitelia v škole rozhodli nechať ich [...]

Medveď

Vlani 14, tento rok už 10. Stretnutie s medveďom môže mať fatálne následky. Ale čo stretnutie s diviakom?

20.04.2024 15:49

Medveď reaguje útokom alebo agresívnym prístupom častejšie voči ľuďom, ktorí sú pri stretnutiach aktívni.

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 122
Celková čítanosť: 238958x
Priemerná čítanosť článkov: 1959x

Autor blogu

Kategórie