Založ si blog

Žiadny politik nezmení históriu ľudstva!

Od začiatku stvorenia Boh usmernil históriu ľudstva podľa svojho priania a vôle a nikto to nedokáže už zmeniť! Čo si Stvoriteľ zaumienil, to sa splní do najmenšieho detailu! Celé ľustvo má len dva možnosti. Alebo budú svojimi životmi podporovať jeho – Božiu – vôľu a spolupracovať na dovršenie Božej vôle, s nádejou, že si budú môcť užívať zo šťastného života na rajskej Zemi večne a večne sa tešiť z plnohodnotného života alebo sa vrátiť do neexistencie, do večného zabudnutia. Boží prorok Izaiáš to pod inšpiráciou napísal takto:

“‘Lebo moje myšlienky nie sú vaše myšlienky a vaše cesty nie sú moje cesty’, vyhlasuje Jehova. ‘Veď ako vysoko je nebo nad zemou, tak moje cesty prevyšujú vaše cesty a moje myšlienky prevyšujú vaše myšlienky. Lebo ako padá dážď a sneh z neba a nevracia sa naspäť, kým nezavlaží zem, aby sa zazelenala, priniesla plody a vydala semeno na siatie a chlieb na jedenie, tak je to so Slovom, ktoré vychádza z mojich úst: nevráti sa ku mne bez výsledkov, ale vykoná všetko, čo si prajem, a dosiahne to, na čo som ho poslal.” – Izaiáš 55:8-11.

Kto je to Slovo, ktoré zabezpečí absolútne dokonalé splnenie Božej vôle? Apoštol Ján vysvetľuje: “Na počiatku bolo Slovo a Slovo bolo u Boha a to Slovo bolo bohom. To Slovo bolo na počiatku u Boha. Všetko začalo existovať prostredníctvom neho a bez neho nezačalo existovať nič.” – Ján 1:1-3. To Slovo je Ježiš Kristus, ktorého nebeské meno je Michael (význam – kto je ako Boh), on to sám zabezpečí pomocou svojho nebeského kráľovstva a 144 000 spolukráľmi, adoptovanými Božími duchovnými synami kúpenými z nedokonalých, až do smrti verných vyvolených ľudí.

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Ťažko rozoznateľné výroky odpadlíka SV!

05.04.2024

Nemohol som si odpustiť citovať “démonické” poznámky-odpovede autora knihy Sám Jehova sa stal Kráľom, mnohých podkastov, a aj článkov a jeho internetného fóra, kde veľmi ľstivým, skoro ale i nerozoznateľným slobodomurárskym štýlom, ktorý používajú predstavitelia SV, takzvaný (ešte dnes Kristom nezvolený) Verný a Rozvážny Otrok v Ježišovom druhom príchode: [...]

Učitelia v DE zakázali žiakom piť vodu!

18.03.2024

Desiatkam malých školákov v jednej progresivistickej škole v Nemecku bolo povedané, že nemôžu piť vodu, pretože by to mohlo uraziť moslimov, ktorí dodržiavajú pôsť počas aktuálne prebiehajúceho ramadánu! Médium NIUS v Nemecku, prinieslo túto správu, že piataci informovali svojich rodičov o tomto incidente po tom, čo sa dvaja učitelia v škole rozhodli nechať ich [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 122
Celková čítanosť: 239762x
Priemerná čítanosť článkov: 1965x

Autor blogu

Kategórie