Založ si blog

Smrteľne jedovaté celosvetové -izmy!

Či je to nacizmus alebo komunizmus, ich vírus (latinsky – jed) začal v ruskej revolúcii v roku 1917 a pokračuje až dodnes! Ale viditeľne! A pred očami celého sveta! Presne podľa biblického proroctva o čase konca! A nikto o tom nič neurobí, pretože to bolo Stvoriteľom ohlásené pred viac ako 6 000 rokmi!

No najväčší problém, ktorému čelí celý svet dnes, je organizované balamutenie ľudstva ohľadne ich náboženstiev! Jednoduchá pravda je tá, že Stvoriteľ nám dáva jednu jedinú formu, aby sme ho uctievali alebo vzdávali vďaku za život, zatiaľ čo svet diabla ponúka nespočítateľné množstvo foriem náboženstiev!

V konečnom dôsledku sa plne, absolútne splňajú inšpirované slová apoštola Jána v jeho knihe Zjavenie, kde on používajúc symbolický biblický jazyk opisuje situáciu celosvetovo, kde jedná vláda, ôsmy kráľ, bude vládnuť nad celým svetom ľudstva takzvaným “komunizmom” opísaným apoštolom Jánom takto:

“A núti všetkých ľudí … aby prijali znak na pravú ruku alebo na čelo, aby nikto nemohol kupovať, ale ani predávať, len ten, kto má takýto znak: meno divého zvieraťa alebo číslo jeho mena. Tu je potrebná múdrosť: Kto má pochopenie, nech spočíta číslo divého zvieraťa, lebo je to číslo človeka, a to číslo je 666.” – Zjavenie 13:16-18.

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Ťažko rozoznateľné výroky odpadlíka SV!

05.04.2024

Nemohol som si odpustiť citovať “démonické” poznámky-odpovede autora knihy Sám Jehova sa stal Kráľom, mnohých podkastov, a aj článkov a jeho internetného fóra, kde veľmi ľstivým, skoro ale i nerozoznateľným slobodomurárskym štýlom, ktorý používajú predstavitelia SV, takzvaný (ešte dnes Kristom nezvolený) Verný a Rozvážny Otrok v Ježišovom druhom príchode: [...]

Učitelia v DE zakázali žiakom piť vodu!

18.03.2024

Desiatkam malých školákov v jednej progresivistickej škole v Nemecku bolo povedané, že nemôžu piť vodu, pretože by to mohlo uraziť moslimov, ktorí dodržiavajú pôsť počas aktuálne prebiehajúceho ramadánu! Médium NIUS v Nemecku, prinieslo túto správu, že piataci informovali svojich rodičov o tomto incidente po tom, čo sa dvaja učitelia v škole rozhodli nechať ich [...]

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 122
Celková čítanosť: 238937x
Priemerná čítanosť článkov: 1959x

Autor blogu

Kategórie