Založ si blog

Hviezdne vojny – Impérium vracia úder!

Vytlačenie Tuckera Carlsona na Fox News je v Spojených štátoch veľkou udalosťou. To hovorí o tom, akí USA, ako národ, sú zbavení akejkoľvek formy kultúrnej stability. Každý kanál sociálnych médií úplne vybuchol. Milióny opustili Fox a tento exodus bude určite pokračovať. Akcie spoločnosti Fox sa prepadli a potom sa stabilizovali. 

Carlson je jednoznačne najvplyvnejšou mediálnou osobnosťou v Spojených štátoch. Jeho publikum vedie medzi vytúženou demografickou skupinou 18-45 s obrovským náskokom a predstavuje najväčšie publikum! Ale ako sám hovorí: „Som len moderátor talkshow”. Mohol by dodať: „Ale v krajine slepých je kráľom jednooký.”

Môžeme nájsť paralelu k súčasnej situácii v Amerike a v SK v biblickom proroctve? Absolútne! Demokrati alebo Black Lives Matter alebo elity, globalisti, finančníci, spolu s imprialistami a všetky takéto extrémne sily, ktoré za každú cenu vytlačujú pravdu z každodenného života nielen v USA, ale aj na celom svete! Daniel píše:

“Z jedného z nich [z tých štyroch rohov] vyrástol iný roh, malý, ale stále sa zväčšoval smerom až na juh a smerom až na východ slnka a smerom ku krajine Okrasy. A potom sa zväčšoval až k nebeskému vojsku, takže spôsobil, že niečo z vojska a niečo z hviezd spadlo nazem, a on ich pošliapal…

…a vypínal sa až ku Kniežaťu vojsk a bola od neho odňatá stála obeť a bolo zhodené ustanovené miesto jeho svätyne. Lenže pre priestupok bolo postupne vydané vojsko spolu so stálou obeťou; a zhadzoval pravdunazem a v svojom počínaní mal úspech.“ — Daniel 8:9–12.

Učitelia v DE zakázali žiakom piť vodu!

18.03.2024

Desiatkam malých školákov v jednej progresivistickej škole v Nemecku bolo povedané, že nemôžu piť vodu, pretože by to mohlo uraziť moslimov, ktorí dodržiavajú pôsť počas aktuálne prebiehajúceho ramadánu! Médium NIUS v Nemecku, prinieslo túto správu, že piataci informovali svojich rodičov o tomto incidente po tom, čo sa dvaja učitelia v škole rozhodli nechať ich [...]

Žiadny človek nebude mať výhovorku!

15.03.2024

Už sa to stalo ale viackrát, no tá najvýznamnejšia historická skutočnosť, ktorá nám objasní myšlienku v titulke sa udiala počas Norimberského Procesu! Mnohí obvinení, lekári, doktori a vojenskí predstavitelia snažili ospravedlniť svoju prítomnosť v kriminálnych aktoch výhovorkou: Ja, my sme to nevedeli! Niečo podobné, ale na celosvetovej úrovni sa udeje počas [...]

Cez ich náboženstvo poznáme globalistov!

24.02.2024

Aby ste pochopili, čo je luciferianizmus (náboženstvo globalistov), predstavte si ho ako anti-boha, vojnu proti prírode alebo vojnu proti prirodzenému stavu ľudstva maskovanú ako “osvietenstvo“. To je dôvod, prečo sa globalisti snažia zaviesť ale extrémne opačný pohľad na každú prirodzenú dispozíciu. Jedným z takýchto falošných príbehov je predstava ľudských [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 120
Celková čítanosť: 234612x
Priemerná čítanosť článkov: 1955x

Autor blogu

Kategórie