Založ si blog

Na úvod krátke slovo od Abdrušina!

PÁSKA padá a viera sa stáva presvedčením. Len v presvedčení je oslobodenie a spása! Hovorím len k tým, ktorí vážne hľadajú. Musia byť schopní a ochotní vecne skúmať toto vecné! Náboženskí fanatici a kolísaví rojkovia mali by sa radšej vzdialiť, lebo Pravde škodia. Avšak zlovoľní a nevecní majú sami nájsť v týchto slovách svoje odsúdenie. 

Posolstvo zasiahne len tých, ktorí zjavne nesú v sebe iskru Pravdy a túžbu byť skutočne človekom. Všetkým týmto sa stane tiež svetlom a oporou. Vyvedie ich bez okľúk zo všetkého chaosu terajšieho zmätku.  Nasledujúce Slovo neprináša nové náboženstvo, ale má byť pochodňou pre všetkých vážnych poslucháčov alebo čitateľov.

Aby tým našli pravú cestu, ktorá ich povedie do vytúžených výšin. Len ten, kto sa sám pohybuje, môže duchovne napredovať. Hlupák, ktorý k tomu používa cudzie pomôcky vo forme hotových názorov, ide svojou cestou len ako o barlách, zatiaľ čo svoje vlastné zdravé údy vyradil. Len čo však smelo používa ako výzbroj ku vzostupu všetky v ňom driemajúce schopnosti,

čakajúce na jeho zavolanie, využije tak zverenú mu hrivnu podľa vôle svojho Stvoriteľa a hravo premôže všetky prekážky, ktoré mu chcú skrížiť cestu, aby ho z nej odchýlili. Preto sa prebuďte! Len v presvedčení je pravá viera a k presvedčeniu sa prichádza jedine prísnym uvažovaním a skúmaním! Buďte živými v nádhernom stvorení vášho Boha! 

Abd-ru-shin 

PS: Pre nevzdeláných v Božom inšpirovanom Slove – Biblii, a neschopných rozumne uvažovať na horecitované filozofické slová nemeckého spisovateľa a samozvaného mesiáša, Oskara Ernsta Bernhardta (a.k.a Abdrušina), sa môžu zdať zaujímavé alebo aj významné. S Božím Svätým Písmom majú spoločné akorát slová Stvoriteľ, Boh a podobné, ale čo do hĺbky Božích myšlienok a zjavených právd, akrývajúcich sa ako Božie sväté tajomstvo, vôbec nič! 

Spisovateľ, filozof a samozvaný spasiteľ ľudstva, Oskar Abdrušin, jednoducho, bez uvedomenia si, prehliada nespočetné biblické pravdy hlboko skryté pred zrakmi obyčajných ľudí celého sveta! Jedna taká dôležitá neporovnateľná pravda je to, že Božie Slovo nie je adresované ľudstvu všeobecne, ale len ku členom jeho vyvoleného národa, starovekého Izraela v minulosti a kresťanskému zboru pomazaných bratov Ježiša Krista a adoptovaným synom Jehovu Boha dnes! 

Učitelia v DE zakázali žiakom piť vodu!

18.03.2024

Desiatkam malých školákov v jednej progresivistickej škole v Nemecku bolo povedané, že nemôžu piť vodu, pretože by to mohlo uraziť moslimov, ktorí dodržiavajú pôsť počas aktuálne prebiehajúceho ramadánu! Médium NIUS v Nemecku, prinieslo túto správu, že piataci informovali svojich rodičov o tomto incidente po tom, čo sa dvaja učitelia v škole rozhodli nechať ich [...]

Žiadny človek nebude mať výhovorku!

15.03.2024

Už sa to stalo ale viackrát, no tá najvýznamnejšia historická skutočnosť, ktorá nám objasní myšlienku v titulke sa udiala počas Norimberského Procesu! Mnohí obvinení, lekári, doktori a vojenskí predstavitelia snažili ospravedlniť svoju prítomnosť v kriminálnych aktoch výhovorkou: Ja, my sme to nevedeli! Niečo podobné, ale na celosvetovej úrovni sa udeje počas [...]

Cez ich náboženstvo poznáme globalistov!

24.02.2024

Aby ste pochopili, čo je luciferianizmus (náboženstvo globalistov), predstavte si ho ako anti-boha, vojnu proti prírode alebo vojnu proti prirodzenému stavu ľudstva maskovanú ako “osvietenstvo“. To je dôvod, prečo sa globalisti snažia zaviesť ale extrémne opačný pohľad na každú prirodzenú dispozíciu. Jedným z takýchto falošných príbehov je predstava ľudských [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 120
Celková čítanosť: 234608x
Priemerná čítanosť článkov: 1955x

Autor blogu

Kategórie