Založ si blog

Britské Impérium bude mať svoj deň!

Útok Britského Iméria na inštitúciu amerického predsedníctva nabral 8. júna nebezpečný spád federálnym obvinením bývalého prezidenta Donalda Trumpa, ktorý v súčasnosti vedie v prieskumoch verejnej mienky, aby sa stal republikánmi nominovaný kandidát na prezidenta USA v roku 2024. Trump povedal na sieti Truth Social, že dostal predvolanie, aby sa dostavil na federálny súd v Miami 13. júna, slovami: “Skorumpovaná Bidenova administratíva informovala mojich právnikov, že som bol obvinený, zdanlivo pre Boxes Hoax“!

A týmto spôsobom sa ďalej splňuje biblické proroctvo Božieho sluhu Daniela v jeho knihe, v jedenástej kapitole, kde vo verši 40 bolo pod inšpiráciou predpovedané pred 2 500 rokmi, že “kráľ severu”, dnes vo forme Britského Impéria zaútočí na svojho dnes najväčšieho súprera, “kráľa juhu”: “V čase konca sa s ním bude drgať kráľ juhu. Kráľ severu naňho zaútočí s bojovými vozmi, jazdcami a mnohými loďami…(alebo s všetkými možnými zbraňami ku svojej dispozícii)” – Daniel 11:40.  Napriek tomu, že Trump tvrdil, že spolupracoval s príslušnými orgánmi pri vyšetrovaní na každom kroku!

A to aj pred predchádzajúcim prehnaným a drzým nájazdom na jeho sídlo v Mar-a-Lago v minulom roku. Podľa ústavy USA má prezident ako vrchný veliteľ široké právomoci na utajovanie a odtajňovanie informácií, i keď sa objavili právne argumenty, ktoré skutočne naznačujú, že táto právomoc má obmedzenia. Trump sa vo svojom Truth Social účte už zameral na skutočnosť, že vyšetrovania ukázali, že Biden má 1850 škatúľ na Universite Delaware, ďalšie škatule na Pensylvanskej Universite, a v čínskej štvrti ešte ďaleko viac škatúľ! Treba poznamenať, že mnohé dokumenty, ktoré má Biden, boli urobené, keď bol senátorom a viceprezidentom, a nie vrchným veliteľom!

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Ťažko rozoznateľné výroky odpadlíka SV!

05.04.2024

Nemohol som si odpustiť citovať “démonické” poznámky-odpovede autora knihy Sám Jehova sa stal Kráľom, mnohých podkastov, a aj článkov a jeho internetného fóra, kde veľmi ľstivým, skoro ale i nerozoznateľným slobodomurárskym štýlom, ktorý používajú predstavitelia SV, takzvaný (ešte dnes Kristom nezvolený) Verný a Rozvážny Otrok v Ježišovom druhom príchode: [...]

Učitelia v DE zakázali žiakom piť vodu!

18.03.2024

Desiatkam malých školákov v jednej progresivistickej škole v Nemecku bolo povedané, že nemôžu piť vodu, pretože by to mohlo uraziť moslimov, ktorí dodržiavajú pôsť počas aktuálne prebiehajúceho ramadánu! Médium NIUS v Nemecku, prinieslo túto správu, že piataci informovali svojich rodičov o tomto incidente po tom, čo sa dvaja učitelia v škole rozhodli nechať ich [...]

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 122
Celková čítanosť: 239882x
Priemerná čítanosť článkov: 1966x

Autor blogu

Kategórie