Založ si blog

Na úvod krátke slovo od Abdrušina!

PÁSKA padá a viera sa stáva presvedčením. Len v presvedčení je oslobodenie a spása! Hovorím len k tým, ktorí vážne hľadajú. Musia byť schopní a ochotní vecne skúmať toto vecné! Náboženskí fanatici a kolísaví rojkovia mali by sa radšej vzdialiť, lebo Pravde škodia. Avšak zlovoľní a nevecní majú sami nájsť v týchto slovách svoje odsúdenie. 

Posolstvo zasiahne len tých, ktorí zjavne nesú v sebe iskru Pravdy a túžbu byť skutočne človekom. Všetkým týmto sa stane tiež svetlom a oporou. Vyvedie ich bez okľúk zo všetkého chaosu terajšieho zmätku.  Nasledujúce Slovo neprináša nové náboženstvo, ale má byť pochodňou pre všetkých vážnych poslucháčov alebo čitateľov.

Aby tým našli pravú cestu, ktorá ich povedie do vytúžených výšin. Len ten, kto sa sám pohybuje, môže duchovne napredovať. Hlupák, ktorý k tomu používa cudzie pomôcky vo forme hotových názorov, ide svojou cestou len ako o barlách, zatiaľ čo svoje vlastné zdravé údy vyradil. Len čo však smelo používa ako výzbroj ku vzostupu všetky v ňom driemajúce schopnosti,

čakajúce na jeho zavolanie, využije tak zverenú mu hrivnu podľa vôle svojho Stvoriteľa a hravo premôže všetky prekážky, ktoré mu chcú skrížiť cestu, aby ho z nej odchýlili. Preto sa prebuďte! Len v presvedčení je pravá viera a k presvedčeniu sa prichádza jedine prísnym uvažovaním a skúmaním! Buďte živými v nádhernom stvorení vášho Boha! 

Abd-ru-shin 

PS: Pre nevzdeláných v Božom inšpirovanom Slove – Biblii, a neschopných rozumne uvažovať na horecitované filozofické slová nemeckého spisovateľa a samozvaného mesiáša, Oskara Ernsta Bernhardta (a.k.a Abdrušina), sa môžu zdať zaujímavé alebo aj významné. S Božím Svätým Písmom majú spoločné akorát slová Stvoriteľ, Boh a podobné, ale čo do hĺbky Božích myšlienok a zjavených právd, akrývajúcich sa ako Božie sväté tajomstvo, vôbec nič! 

Spisovateľ, filozof a samozvaný spasiteľ ľudstva, Oskar Abdrušin, jednoducho, bez uvedomenia si, prehliada nespočetné biblické pravdy hlboko skryté pred zrakmi obyčajných ľudí celého sveta! Jedna taká dôležitá neporovnateľná pravda je to, že Božie Slovo nie je adresované ľudstvu všeobecne, ale len ku členom jeho vyvoleného národa, starovekého Izraela v minulosti a kresťanskému zboru pomazaných bratov Ježiša Krista a adoptovaným synom Jehovu Boha dnes! 

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Ťažko rozoznateľné výroky odpadlíka SV!

05.04.2024

Nemohol som si odpustiť citovať “démonické” poznámky-odpovede autora knihy Sám Jehova sa stal Kráľom, mnohých podkastov, a aj článkov a jeho internetného fóra, kde veľmi ľstivým, skoro ale i nerozoznateľným slobodomurárskym štýlom, ktorý používajú predstavitelia SV, takzvaný (ešte dnes Kristom nezvolený) Verný a Rozvážny Otrok v Ježišovom druhom príchode: [...]

Učitelia v DE zakázali žiakom piť vodu!

18.03.2024

Desiatkam malých školákov v jednej progresivistickej škole v Nemecku bolo povedané, že nemôžu piť vodu, pretože by to mohlo uraziť moslimov, ktorí dodržiavajú pôsť počas aktuálne prebiehajúceho ramadánu! Médium NIUS v Nemecku, prinieslo túto správu, že piataci informovali svojich rodičov o tomto incidente po tom, čo sa dvaja učitelia v škole rozhodli nechať ich [...]

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 08:34

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 122
Celková čítanosť: 239728x
Priemerná čítanosť článkov: 1965x

Autor blogu

Kategórie