Založ si blog

Dobrá správa o najlepšej vláde je známa!

Je to dobrá, v skutočnosti najlepšia správa o vláde nielen pre jednu krajinu alebo len pre celý svet! Je to tá najlepšia správa o vláde pre celý vesmír! Dokonalý muž, pravdivý v každom aspekte, ktorý dokázal svoj verný postoj k celej pravde, ju predstavil celému ľudstvu takto:

“A táto dobrá správa o Kráľovstve sa bude zvestovať po celej obývanej zemi na svedectvo všetkým národom a potom príde koniec.” – Matúš 24:14. V súčasnosti už nie je pochýb, že správa o tejto najlepšej vláde, nielen pre našu planétu, ale aj pre celý vesmír už je dnes známa svetu!

V súčasnosti je dokonale viditeľné, že celý svet pod kontrolou Stvoriteľovho Protivníka a Luhára (Satana Diabla) bol počas viac ako 6 000 rokov klamaný a podvádzaný falošným náboženstvom, klamlivou filozofiou a náukmi kontrolovanými jeho poskokmi vo všetkých inštitúciach!

Od čias prvého storočia, kedy Božia celovesmírna vláda bola zabezpečená obetnou ľudskou smrťou Božieho syna, Ježiša Krista, prebiehajú takzvané celosvetové voľby a každá osoba má možnosť si zvoliť Božiu vládu, ktorá zabezpečí mier a bezpečnosť pre celý vesmír – večne!

Poisťovne plánujú klimatické uzamknutia!

30.04.2024

Niektoré poisťovne menia svoje politiky pre korporácie a prerušenia podnikania, čo sa zdá byť v očakávaní vládnych blokád, pre klimatické zmeny, pod označením „udalosti počasia“. Zdá sa ale, že vláda sa toto leto pripravuje na nové blokády pod zámienkou klimatických zmien. A lenže sa už pripravujú na obmedzenie cestovania od začiatku do polovice júna. Tiež, že [...]

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Izrael / Hamas /

Hamas súhlasil s návrhom Egypta a Kataru na prímerie v Pásme Gazy

06.05.2024 19:11

Katar a Egypt už niekoľko mesiacov pôsobia ako sprostredkovatelia mierových rokovaní.

Russia Orthodox Easter Putin

Putin po piaty raz. Slovenský diplomat bude pri jeho "pomazaní"

06.05.2024 17:29

Štafáž na inaugurácii Putina bude popri domácej "verchušky" robiť aj časť diplomatického zboru. Zastúpené bude aj Slovensko, ktoré na rozdiel od viacerých západných spojencov pozvanie neodmietlo.

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 124
Celková čítanosť: 242463x
Priemerná čítanosť článkov: 1955x

Autor blogu

Kategórie