Založ si blog

Vládcovia Chaosu v konci neuspejú!

“Všetko, čo bolo napísané predtým, bolo napísané na naše poučenie, aby sme vďaka svojej vytrvalosti a úteche, ktorú dáva Písmo, mali nádej. Nech vám Boh, ktorý poskytuje vytrvalosť a útechu, pomôže, aby ste všetci zmýšľali tak ako Kristus Ježiš, aby ste spoločne,a ale aj jednohlasne oslavovali Boha a Otca nášho Pána Ježiša Krista.” – Rimanom 15:4-6.

Nanešťastie pre ľudí v dnešnom svete, všetko prebieha podľa plánu nového svetového poriadku. Ale čo je tento plán nového svetového poriadku? V skratke Plán je taký: Tajní plánovači zlej agendy Nového Svetového Poriadku, majú v úmysle reálne znížiť svetovú populáciu na ‚udržateľnú úroveň v trvalej rovnováhe s prírodou’, nemilosrdnou agendou kontroly populácie prostredníctvom kontroly reprodukcie a genocídy. . .

Tiež hromadné vyvražďovanie ľudí plánovanou genocídou, zároveň pomocou toxického falšovania zásob vody, ale i potravín, zbrojeného mikrovlnného žiarenia, ale zároveň aj nekonečnými chemtrailmi kontrolovaných zbraní, a aj uvoľňovaním umelo vytvorených vírusov, umelo vytvorených pandémií, a programov hromadného povinného očkovania, občianskych a rasových vojen, ktoré vyvrcholia plánovanou treťou svetovou vojnou.

Ale našťastie pre veriacich, ktorí sa držia učenia Ježiša Krista a žijú podľa jeho Zákona Lásky, všetko, čo sa dnes odohráva vo svete je pod dokonalou kontrolou Všemúceho a Vševediaceho Stvoriteľa vesmíru a života v ňom, ktorý používa tých ľudí pod kontrolou svojho najväčšieho Nepriateľa a ničiteľa všetkého života na Zemi. V konečnom dôsledku sa uskutoční Vôľa Najvyššieho!

Poisťovne plánujú klimatické uzamknutia!

30.04.2024

Niektoré poisťovne menia svoje politiky pre korporácie a prerušenia podnikania, čo sa zdá byť v očakávaní vládnych blokád, pre klimatické zmeny, pod označením „udalosti počasia“. Zdá sa ale, že vláda sa toto leto pripravuje na nové blokády pod zámienkou klimatických zmien. A lenže sa už pripravujú na obmedzenie cestovania od začiatku do polovice júna. Tiež, že [...]

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Kim Čong-un

Pieseň oslavujúca severokórejského diktátora Kima sa stala hitom TikToku

04.05.2024 15:27

Pieseň "Priateľský otec" vzbudila záujem hlavne medzi užívateľmi generácie Z. Pre pozorovateľov režimu má dvojminútová skladba nové, alarmujúce posolstvo.

Rafah / Palestína / Bombardovanie / Sutiny /

Ozbrojené skupiny v Gaze ukradli z pobočiek banky 70 miliónov dolárov

04.05.2024 14:55

Palestínska banka, založená v roku 1960, je hlavnou finančnou inštitúciou v Pásme Gazy.

Zuzana Dolinková

Dolinková nevidí dôvod na jej odvolávanie. Avizovala nové benefity od poisťovní, možno aj na zuby

04.05.2024 14:30, aktualizované: 15:07

Rezort zdravotníctva podľa nej neprevzala v dobrom stave po minulej vláde.

Vrtuľník / Apache AH-64E /

Cvičenia NATO blízko ruských hraníc ukazujú, že Aliancia sa pripravuje na možný konflikt s Ruskom, tvrdí Kremeľ

04.05.2024 13:27

Vojenské cvičenia Steadfast Defender sú najrozsiahlejšie cvičenia NATO od manévrov Reforger z roku 1988 počas studenej vojny.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 124
Celková čítanosť: 242145x
Priemerná čítanosť článkov: 1953x

Autor blogu

Kategórie