Založ si blog

Druhý príchod Ježiša Krista – kedy?

Kristova prítomnosť bola od začiatku ohlasovaná Strážnou Vežou na rok 1874, keď C.T. Russell použil chronologické vypočítanie Kristovho príchodu adventistov na základe “7 časov” v knihe proroka Daniela. Najskôr bol rok 1874 dátum jeho príchodu. 

Potom v roku 1930 bol obnovený na rok 1914. SV nikdy neučila, že na druhý príchod Ježiša Krista sa treba tešiť. Vždy to bolo zatlačené do minulosti a plne pochované pod sfušované prorocké interpretácie, nesprávne pochopené a potom chybne vysvetlené. 

Iróniou je, že proroci predpovedali práve túto vec, že ​​podvod a klam bude ponúkaný učitelmi učiteľov, až kým sa skutočný, pravý a celkom náhly druhý príchod Ježiša Krista neuskutoční a zničí ich múr podvodov, ktorými sa vyvyšovali nad Jehovovými svedkami!

Tieto záležitosti už boli predstavené v 48-stránkovej brožúre s názvom: Druhý príchod Krista – čo to pre vás bude znamenať? K dispozícii ako súbor PDF na stiahnutie zadarmo na e-watchman.com alebo ako brožúra za $4 na Lulu.com alebo stiahnutie zdarma!

https://www.lulu.com/en/en/shop/robert-king/the-second-coming-of-christ-2019-r1/paperback/product-1y5y6evd.html?page=1&pageSize=4

https://e-watchman.com/wp-content/uploads/2019/12/The-Second-Coming-of-Christ-2019-v9b-Complete.pdf

Poisťovne plánujú klimatické uzamknutia!

30.04.2024

Niektoré poisťovne menia svoje politiky pre korporácie a prerušenia podnikania, čo sa zdá byť v očakávaní vládnych blokád, pre klimatické zmeny, pod označením „udalosti počasia“. Zdá sa ale, že vláda sa toto leto pripravuje na nové blokády pod zámienkou klimatických zmien. A lenže sa už pripravujú na obmedzenie cestovania od začiatku do polovice júna. Tiež, že [...]

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Robert Kaliňák

Krúpa má podozrenie, že Kaliňák koná v záujme cudzích zbrojárskych spoločností

02.05.2024 16:19

Krúpa avizoval, že téma sa možno bude riešiť aj na budúcotýždňovom výbore.

Belgium EU Summit

Všetci nacionalisti sú 'skrytí brexiteri', ničia každú krajinu. Zobuďte sa Európania, odkázal Macron

02.05.2024 16:11

Prieskumy volebných preferencií vo Francúzsku nateraz vedie krajne pravicové Národné združenie.

Nożykova synagóga

V Poľsku zadržali 16-ročného chlapca v súvislosti s podpaľačským útokom na synagógu

02.05.2024 15:34

Motív útoku na jedinú synagógu vo Varšave, ktorá prežila druhú svetovú vojnu, je nejasný. Podozrivý totiž odmietol vypovedať.

vašečka, záborská

Vašečka a Záborská opäť idú proti transrodovým ľuďom. Život im chcú skomplikovať novým zákonom o rodnom čísle

02.05.2024 15:25

Ak zmeny prejdú v navrhovanej podobe, transrodoví ľudia nebudú môcť po absolvovaní tranzície zmeniť svoje rodné číslo tak, aby zodpovedalo ich novému pohlaviu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 124
Celková čítanosť: 241858x
Priemerná čítanosť článkov: 1950x

Autor blogu

Kategórie