Založ si blog

Bude naša planéta Zem a ľudstvo zničené?

Na základe súčasných správ a všetkých informácií celosvetovo v politike, ekonómií, finančníctve, aj umení, vrátane mediálne rozšírujúcich sa detailov, človek, ale aj ľudia všeobecne, dnes majú obavy nielen o svoj život, ale aj o prežitie našej planéty Zem! Z hľadiska nášho Stvoriteľa a nebeského Otca, všetci ľudia, ktorí mu veria denno-denne, uctievajú ho, neexistuje dôvod mať obavy, pretože v svojom Slove, Svätom Písme On uisťuje všetkých inšpirovanými slovami apoštola Jána:

“Ale národy sa rozhnevali a prišiel tvoj hnev a určený čas súdiť mŕtvych a odmeniť tvojich otrokov prorokov a svätých a tých, ktorí sa boja tvojho mena, malých i veľkých, a zničiť tých, ktorí ničia zem.“ – Zjavenie 11:18.  Odkaz z tohoto verša je k 1. Mojžišovej 6:11 – “A keď sa pravý Boh pozrel na zem, videl, že je plná skazenosti a násilia.” Takže tí, čo “ničia Zem” v skutočnosti spôsobujú skazenosť ľudstva a vedú ich k neustále väčšiemu násiliu medzi sebou! 

Ani s nukleárnymi bombami by nedokázali zničiť Zem (aj keď by tie usmrtili veľké množstvo ľudí a zvierat a rastlin, ale práve pre túto možnosť Ježiš Kristus povedal tieto uspokojujúce slová svojim žiakom: “Lebo vtedy bude veľké súženie (a možnosť začiatku nukleárnej vojny, ktorá sa už rysuje), aké nebolo od začiatku sveta až doteraz a aké nikdy viac nebude. Keby neboli tie dni skrátené, nikto by sa nezachránil. Ale kvôli vyvoleným budú tie dni skrátené!” – Matúš 24:21, 22.)!

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Ťažko rozoznateľné výroky odpadlíka SV!

05.04.2024

Nemohol som si odpustiť citovať “démonické” poznámky-odpovede autora knihy Sám Jehova sa stal Kráľom, mnohých podkastov, a aj článkov a jeho internetného fóra, kde veľmi ľstivým, skoro ale i nerozoznateľným slobodomurárskym štýlom, ktorý používajú predstavitelia SV, takzvaný (ešte dnes Kristom nezvolený) Verný a Rozvážny Otrok v Ježišovom druhom príchode: [...]

Učitelia v DE zakázali žiakom piť vodu!

18.03.2024

Desiatkam malých školákov v jednej progresivistickej škole v Nemecku bolo povedané, že nemôžu piť vodu, pretože by to mohlo uraziť moslimov, ktorí dodržiavajú pôsť počas aktuálne prebiehajúceho ramadánu! Médium NIUS v Nemecku, prinieslo túto správu, že piataci informovali svojich rodičov o tomto incidente po tom, čo sa dvaja učitelia v škole rozhodli nechať ich [...]

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 122
Celková čítanosť: 239852x
Priemerná čítanosť článkov: 1966x

Autor blogu

Kategórie