Založ si blog

Kto z ľudí dnes rozumie všetkému?

“Zlí (vo Stvoriteľa neveriaci) ľudia nerozumejú spravodlivosti, ale tí, ktorí sa obracajú na Jehovu, rozumejú všetkému.” – Príslovia 28:5.

Myšlienka v horecitovanom biblickom verši je absolútnou pravdou, pretože bola napísaná pod inšpiráciou Stvoriteľa vesmíru a Zvrchovaného Vladcu všetkého živého aj neživého, a preto je absolútnou pravdou! Jeho syn, Ježiš Kristus to vysvetlil svojim učeníkom:

“Ešte vám mám toho veľa povedať, ale teraz to nemôžete zniesť. Ale keď príde on, duch pravdy, povedie vás, aby ste pochopili celú pravdu, lebo nebude hovoriť sám od seba, ale bude hovoriť to, čo počuje, a bude vám oznamovať, čo príde.” – Ján 16:12, 13.

Bezpochyby, väčšina z ľudí patriacich ku kresťanským evanjelickým cirkvám, ktoré ale očakávajú druhý príchod Ježiša Krista, skúmajú Písma, či by náhodou zistili presne kedy sa to uskutoční, veriac, že práve dnes ľudstvo žije v kritických posledných dňoch!

Situácia z prvého storočia, podľa inšpirovaných slov apoštola Pavla v jeho knihe zboru Rimanom 15:4, sa dnes bude opakovať podobným spôsobom! Preto je potrebné zistiť, kto sú dnešní pomazaní bratia Ježiša Krista a adoptovaní synovia Boha Stvoriteľa!

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Ťažko rozoznateľné výroky odpadlíka SV!

05.04.2024

Nemohol som si odpustiť citovať “démonické” poznámky-odpovede autora knihy Sám Jehova sa stal Kráľom, mnohých podkastov, a aj článkov a jeho internetného fóra, kde veľmi ľstivým, skoro ale i nerozoznateľným slobodomurárskym štýlom, ktorý používajú predstavitelia SV, takzvaný (ešte dnes Kristom nezvolený) Verný a Rozvážny Otrok v Ježišovom druhom príchode: [...]

Bohuš Garbár

Súd poslal do väzenia Bohuša Garbára za vyzvedačstvo pre Rusko a branie úplatkov

29.04.2024 13:22

Garbár podľa polície zbieral informácie pre príslušníkov ruskej vojenskej rozviedky GRU od apríla 2021.

Komunisti oslávili 1. máj

V prípade minuloročného zjazdu KSS polícia zastavila trestné stíhanie

29.04.2024 13:15

Na zjazde mali byť vystavené nielen tradičné komunistické symboly, ale aj portrét Stalina.

Blinken

Blinken žiada vyššiu súčinnosť v oblasti obrany s krajinami Perzského zálivu

29.04.2024 13:10

Blinken chce svoju cestu po krajinách Blízkeho východu využiť aj na to, aby v tejto záležitosti vyvinul tlak na vedúcich predstaviteľov Izraela.

mestská polícia, obchodná, bratislava

VIDEO: Naháňačka ako z akčného filmu. Najprv sa pobil pred barom, potom utekal pred políciou

29.04.2024 13:03

Podozrivého spozorovali na Obchodnej ulici. Keď sa mu prihovorili, dal sa na útek.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 123
Celková čítanosť: 240751x
Priemerná čítanosť článkov: 1957x

Autor blogu

Kategórie