Založ si blog

Proroctvo Daniela v priamom prenose!

“Cap sa veľmi povyšoval, ale keď zmocnel, jeho veľký roh sa zlomil a na jeho mieste vyrástli štyri nápadné rohy na štyri svetové strany. Z jedného z nich vyrástol ďalší roh, malý, ktorý sa veľmi zväčšoval smerom na juh, na východ a k Okrase. Zväčšil sa tak, že dosiahol až k nebeskému vojsku, strhol na zem niektorých z vojska a niektoré z hviezd a pošliapal ich. Trúfol si dokonca aj na Knieža vojska, ktorému bola odstránená stála obeť, a bola zvrhnutá svätyňa, ktorú ustanovil. A vojsko i stála obeť boli vydané do rúk toho rohu. Bolo to pre jeho priestupok. Zmietol pravdu na zem a všetko, čo robil, sa mu darilo.” – Daniel 8:8-12.

Cap v horecitovanom verši knihy Daniela predstavuje gréckeho kráľa Alexandra Veľkého. A po jeho veľmi náhlej smrti vo veku 32 rokov, keď jeho kráľovstvo bolo rozdelené medzi jeho štyroch generálov, zo štyroch rohov-generálov-kráľov, jeden sa i zväčšil, no až takej miery, že začal vojnu, proti nebeskému vojsku pomazaných bratov Ježiša Krista, ale ešte tu na Zemi. Ten sa po čase zmenil na kráľa severu a napokon na Ôsmeho kráľa Zjavenia, ktorý okrem nepriateľstva voči Kristovým pomazaným bratom, medzi iným, bude ešte aj doslova ‘zhadzovať celú pravdu na zem’! Dnes pre každého pozorného študenta Biblie, aj súčasnej histórie, už nie je žiadným tajomstvom! Proroctvo Daniela v priamom prenose!

Poisťovne plánujú klimatické uzamknutia!

30.04.2024

Niektoré poisťovne menia svoje politiky pre korporácie a prerušenia podnikania, čo sa zdá byť v očakávaní vládnych blokád, pre klimatické zmeny, pod označením „udalosti počasia“. Zdá sa ale, že vláda sa toto leto pripravuje na nové blokády pod zámienkou klimatických zmien. A lenže sa už pripravujú na obmedzenie cestovania od začiatku do polovice júna. Tiež, že [...]

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 124
Celková čítanosť: 242210x
Priemerná čítanosť článkov: 1953x

Autor blogu

Kategórie