Založ si blog

Keby Ježiš Kristus písal vlastné blogy -2

“Toto je zjavenie, ktoré dal Boh Ježišovi Kristovi, aby ukázal svojim otrokom, čo sa má zakrátko stať. A Ježiš poslal svojho anjela, prostredníctvom ktorého predložil zjavenie v symbolických obrazoch svojmu otrokovi Jánovi.” Zja. 1:1.

Nielenže Božie Slovo alebo Biblia je inšpirované (vdýchnuté Božou dynamickou silou) Všemohúcim Stvoriteľom, Bohom Jehovovm, Zvrchovaným Vládcom celého vesmíru, a určité jeho časti, ako je kniha Zjavenie, sú písané v biblických symboloch!

Na doslovné vysvetlenie inšpirovaných slov Biblie a jej symbolov Kristus určil svojich pomazaných bratov, ktorí sú zároveň adoptovanými synmi Všemohúceho Boha Jehovu, Stvoriteľa! Tí za posledných asi 150 rokov publikovali biblické pravdy v asi 1000 jazykoch!

Poctiví a úprimní ľudia ich môžu nájsť podľa ich mena, svedkovia Jehovoví, alebo získať informáciu z ich webovej stránky https://www.jw.org/sk/. Hoci v prvom storočí členovia izraelského národa (malý národ medzi veľkými imprériami) čakali len jedného! Dnes máme 7 000 mesiášov!

Poisťovne plánujú klimatické uzamknutia!

30.04.2024

Niektoré poisťovne menia svoje politiky pre korporácie a prerušenia podnikania, čo sa zdá byť v očakávaní vládnych blokád, pre klimatické zmeny, pod označením „udalosti počasia“. Zdá sa ale, že vláda sa toto leto pripravuje na nové blokády pod zámienkou klimatických zmien. A lenže sa už pripravujú na obmedzenie cestovania od začiatku do polovice júna. Tiež, že [...]

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

petr pavel

Rusko rozpútalo rovnako ničivú vojnu, akou bola druhá svetová, uviedol Pavel a citoval Havla

08.05.2024 19:43

Vojnu na Ukrajine označil český prezident za ťažkú skúšku nielen pre Európu.

Peter Pellegrini

Pellegrini: Stojíme pred zásadnou výzvou zabezpečiť mier na Ukrajine i v Európe

08.05.2024 18:54

Európski politici vrátane tých slovenských stoja pred zásadnou výzvou, a to zabezpečiť mier na Ukrajine a tým aj v Európe, uviedol Pellegrini.

Zelenskyj

Prelamuje Zelenskyj ľady? Orbána pozval na mierový summit

08.05.2024 18:30

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj sa telefonicky porozprával s maďarským premiérom Viktorom Orbánom.

izrael

Dodali tisíce a 3 500 ich bolo na ceste. USA stopli dodávky bômb pre Izrael

08.05.2024 18:21, aktualizované: 19:16

Spojené štáty žiadajú ochranu civilistov v Rafahu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 124
Celková čítanosť: 242805x
Priemerná čítanosť článkov: 1958x

Autor blogu

Kategórie