Založ si blog

Neuveria ani podrobným detailom!

Žijeme v dobe, keď sa pred námi dejú veci, ktoré sú skutočne neuveriteľné veci, a len pred niekoľkými dekádami by sa zdali nemožné, nezmyselné, fantastické, konšpiračné teórie!

Ale je to presne tak, ako to už pod inšpiráciou napísal lekár Lukáš vo svojej druhej knihe Skutky apoštolov, potom, čo on napísal evanjélium, nesúce aj jeho meno! Ale citovaním proroka Habakuka písal:

“‚Pozrite, posmeškári, divte sa tomu a zahyňte, lebo vo vašich dňoch vykonám niečo, čomu neuveríte, aj keby vám o tom niekto rozprával (v detailoch).’“ – Skutky 13:41.

“Pozrite sa na národy a dávajte pozor! Hľaďte v údive a žasnite, lebo za vašich dní sa stane niečo, čomu neuveríte, aj keby vám o tom povedali (v detailoch).” – Habakuk 1:5.

V prvom rade väčšina ľudstva dnes už vôbec neverí že Biblia je skutočne inšpirovaná Kniha-kníh od samého Stvoriteľa všetkého života na nebesiach i na tejto našej úžasnej planéte menom Zem!

Lenže aj tí, čo v Bibliu ešte stále veria, sú obeťami nespočetného množstva interpretácii, ktoré sú nielen protichodné, ale sú tiež protibiblické, založené na pohanských zvykoch a pradávnych tradíciach!

A tak princíp proroka Habakuka a citovanie lekára Lukáša aplikuje aj pre väčšinu tých kresťanov, ktorí sa sami hrdinsky, ale aj povýšenecky nazývajú následovníkmi pravého Boha a jeho syna!

Aby človek dnes uveril biblickej pravde, musí vlastniť pravú vieru, založenú na presnom poznaní inšpirovanej Biblie! Pretože pravá viera je jedným z ovocí Božej dynamickej sily, Božieho svätého ducha! (Gal.5::22)

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Ťažko rozoznateľné výroky odpadlíka SV!

05.04.2024

Nemohol som si odpustiť citovať “démonické” poznámky-odpovede autora knihy Sám Jehova sa stal Kráľom, mnohých podkastov, a aj článkov a jeho internetného fóra, kde veľmi ľstivým, skoro ale i nerozoznateľným slobodomurárskym štýlom, ktorý používajú predstavitelia SV, takzvaný (ešte dnes Kristom nezvolený) Verný a Rozvážny Otrok v Ježišovom druhom príchode: [...]

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 123
Celková čítanosť: 240568x
Priemerná čítanosť článkov: 1956x

Autor blogu

Kategórie