Založ si blog

My však uvažujeme ako Kristus!

Tento článok je založený na dvoch biblických veršoch, podľa ktorých si môžeme utvoriť skoro detailný obraz o tom, čo sa vlastne deje v celom svete z hľadiska Stvoriteľa všetkého života na nebi, ale i na Zemi a Zvrchovaného vládcu celého vesmíru na celú večnosť! Prvým je inšpirovaný verš napísaný apoštolom Pavlom:

“Telesný človek neprijíma veci Božieho ducha, lebo ich považuje za nezmysel, a nemôže ich pochopiť, pretože sa posudzujú duchovne. Ale duchovný človek posudzuje všetko, kým jeho neposudzuje nikto. Veď ‚kto spoznal, ako uvažuje Jehova, aby ho poučoval‘? My však uvažujeme ako Kristus.” – 1. Korintským 2:14-16.

Iné biblické verzie prekladajú slová ‚kto spoznal, ako uvažuje Jehova, aby ho poučoval’ slovami ‘kto spoznal myseľ Boha, aby ho poučoval? My však máme myseľ Krista! Druhý verš je z biblickej knihy Žalmov a hovorí takto: ‚Seď po mojej pravici, kým ti nepoložím tvojich nepriateľov ako podnož pod nohy’. – Žalm 110:1.

Stvoriteľ a Zvrchovaný Vládca vesmíru hovorí svojmu synovi, Ježišovi Kristovi, aby po jeho pravici čakal, až on privedie celosvetovú situáciu k presnému bodu, kedy jeho syn Michael, (Ježiš), majúc všetkých svojich nepriateľov akoby ‘podnož‘ pod svojimi nohami, začne vládnuť so svojimi 144 000 spoločníkmi z neba!

To znamená, že všetko, čo sa odohráva na celosvetovej úrovni môžeme pochopiť len v súlade s tými biblickými proroctvami, ktoré sa spĺňaju do všetkých detailov tak, ako to už bolo predpovedané v Biblii od samého začiatku! Ale len tí, ktorí ‘uvažujú‘ ako Ježiš Kristus vedia, čo sa vlastne deje a ako sa to všetko splní!

Poisťovne plánujú klimatické uzamknutia!

30.04.2024

Niektoré poisťovne menia svoje politiky pre korporácie a prerušenia podnikania, čo sa zdá byť v očakávaní vládnych blokád, pre klimatické zmeny, pod označením „udalosti počasia“. Zdá sa ale, že vláda sa toto leto pripravuje na nové blokády pod zámienkou klimatických zmien. A lenže sa už pripravujú na obmedzenie cestovania od začiatku do polovice júna. Tiež, že [...]

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

oheň, kozub, kachle, plameň

Požiar dvoch obydlí v osade v Lipanoch si vyžiadal jednu obeť

02.05.2024 07:54

Jednu obeť si vyžiadal požiar dvoch obydlí, ku ktorému došlo vo štvrtok ráno v osade na ulici Za traťou v Lipanoch.

Mikuláš Černák, súd

Druhý pokus: Černák sa znova postaví pred súd a chce prehovoriť. Čo na to psychiater?

02.05.2024 07:15, aktualizované: 08:00

Odporúčanie na prepustenie dostal od šéfa leopoldovskej väznice a priaznivé mal aj psychologické posudky. Prokurátor priznal, že muselo dôjsť k silnej resocializácii.

vojna na Ukrajine, Kyjev

ONLINE: Bomby padajú na Odesu, Zelenskyj čistil tajnú službu

02.05.2024 06:10, aktualizované: 07:45

Odesa je častým terčom ruských útokov, tentoraz raketa zasiahla centrum veľkej kuriérskej spoločnosti. Zelenskyj odvolával v tajnej službe.

NATO, Ukrajina

Varovaní pred vojnou s Ruskom pribúda. Myslí si Moskva, že sa jej Západ bojí?

02.05.2024 06:00

Ak bude Rusko na Ukrajine úspešné, nielenže bude mať skúsenejšiu a bojmi preverenú armádu, ale bude aj povzbudené pokračovať v agresii proti susedom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 124
Celková čítanosť: 241803x
Priemerná čítanosť článkov: 1950x

Autor blogu

Kategórie