Založ si blog

Hviezdne vojny – Impérium vracia úder!

Vytlačenie Tuckera Carlsona na Fox News je v Spojených štátoch veľkou udalosťou. To hovorí o tom, akí USA, ako národ, sú zbavení akejkoľvek formy kultúrnej stability. Každý kanál sociálnych médií úplne vybuchol. Milióny opustili Fox a tento exodus bude určite pokračovať. Akcie spoločnosti Fox sa prepadli a potom sa stabilizovali. 

Carlson je jednoznačne najvplyvnejšou mediálnou osobnosťou v Spojených štátoch. Jeho publikum vedie medzi vytúženou demografickou skupinou 18-45 s obrovským náskokom a predstavuje najväčšie publikum! Ale ako sám hovorí: „Som len moderátor talkshow”. Mohol by dodať: „Ale v krajine slepých je kráľom jednooký.”

Môžeme nájsť paralelu k súčasnej situácii v Amerike a v SK v biblickom proroctve? Absolútne! Demokrati alebo Black Lives Matter alebo elity, globalisti, finančníci, spolu s imprialistami a všetky takéto extrémne sily, ktoré za každú cenu vytlačujú pravdu z každodenného života nielen v USA, ale aj na celom svete! Daniel píše:

“Z jedného z nich [z tých štyroch rohov] vyrástol iný roh, malý, ale stále sa zväčšoval smerom až na juh a smerom až na východ slnka a smerom ku krajine Okrasy. A potom sa zväčšoval až k nebeskému vojsku, takže spôsobil, že niečo z vojska a niečo z hviezd spadlo nazem, a on ich pošliapal…

…a vypínal sa až ku Kniežaťu vojsk a bola od neho odňatá stála obeť a bolo zhodené ustanovené miesto jeho svätyne. Lenže pre priestupok bolo postupne vydané vojsko spolu so stálou obeťou; a zhadzoval pravdunazem a v svojom počínaní mal úspech.“ — Daniel 8:9–12.

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Ťažko rozoznateľné výroky odpadlíka SV!

05.04.2024

Nemohol som si odpustiť citovať “démonické” poznámky-odpovede autora knihy Sám Jehova sa stal Kráľom, mnohých podkastov, a aj článkov a jeho internetného fóra, kde veľmi ľstivým, skoro ale i nerozoznateľným slobodomurárskym štýlom, ktorý používajú predstavitelia SV, takzvaný (ešte dnes Kristom nezvolený) Verný a Rozvážny Otrok v Ježišovom druhom príchode: [...]

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 123
Celková čítanosť: 240645x
Priemerná čítanosť článkov: 1956x

Autor blogu

Kategórie