Založ si blog

Dobrá správa o najlepšej vláde je známa!

Je to dobrá, v skutočnosti najlepšia správa o vláde nielen pre jednu krajinu alebo len pre celý svet! Je to tá najlepšia správa o vláde pre celý vesmír! Dokonalý muž, pravdivý v každom aspekte, ktorý dokázal svoj verný postoj k celej pravde, ju predstavil celému ľudstvu takto:

“A táto dobrá správa o Kráľovstve sa bude zvestovať po celej obývanej zemi na svedectvo všetkým národom a potom príde koniec.” – Matúš 24:14. V súčasnosti už nie je pochýb, že správa o tejto najlepšej vláde, nielen pre našu planétu, ale aj pre celý vesmír už je dnes známa svetu!

V súčasnosti je dokonale viditeľné, že celý svet pod kontrolou Stvoriteľovho Protivníka a Luhára (Satana Diabla) bol počas viac ako 6 000 rokov klamaný a podvádzaný falošným náboženstvom, klamlivou filozofiou a náukmi kontrolovanými jeho poskokmi vo všetkých inštitúciach!

Od čias prvého storočia, kedy Božia celovesmírna vláda bola zabezpečená obetnou ľudskou smrťou Božieho syna, Ježiša Krista, prebiehajú takzvané celosvetové voľby a každá osoba má možnosť si zvoliť Božiu vládu, ktorá zabezpečí mier a bezpečnosť pre celý vesmír – večne!

Začiatok idei Nového Svetového Poriadku

10.05.2024

V roku 1910 sa skupina medzinárodných bankárov tajne stretla na malom ostrove pri pobreží Georgie, zvanom Jekyll. Ich plán: sformulovať program zničiť finančnú štruktúru Ameriky. Aby to urobili, oni presadil Woodrowa Wilsona do prezidentského úradu, ale v roku 1913 Woodrow Wilson podpísal zákon o federálnych rezervách, a ajfederálnu daň z príjmu. Roku 1921 títo [...]

Poisťovne plánujú klimatické uzamknutia!

30.04.2024

Niektoré poisťovne menia svoje politiky pre korporácie a prerušenia podnikania, čo sa zdá byť v očakávaní vládnych blokád, pre klimatické zmeny, pod označením „udalosti počasia“. Zdá sa ale, že vláda sa toto leto pripravuje na nové blokády pod zámienkou klimatických zmien. A lenže sa už pripravujú na obmedzenie cestovania od začiatku do polovice júna. Tiež, že [...]

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

Pellegrini

Pellegrini o okrúhlom stole: Ešte zrejme nedozrel čas. Ak nie sú pripravení politici, buďme aspoň my všetci

19.05.2024 10:45, aktualizované: 11:02

Pellegrini stretnutie parlamentných strán zvolal spolu s Čaputovou po atentáte na premiéra Fica.

pásmo gazy, izrael, palestínčania

Pri izraelskom nálete na tábor Nusajrát údajne zahynulo 20 ľudí

19.05.2024 10:31

Medzi zranenými je aj viacero detí. Záchranári naďalej prehľadávali trosky.

heger, rozhovor, pravda

Heger pre Pravdu: Ako vyzeral špeciálny výcvik premiéra? Okrem ochrancu existuje aj tzv. epizóda

19.05.2024 10:00

Hegerova manželka mala pri strelcovi zo Zámockej šťastie. Bývalý premiér atentát na Roberta Fica ostro odsudzuje.

San Francisco Homeless Lawsuit

V San Franciscu dostávajú alkoholici bez domova bezplatné pivo a vodku. Zachraňujeme životy, tvrdí radnica

19.05.2024 10:00

Zdravotné sestry v motelových izbách poskytujú klientom tri jedlá denne a dostatok alkoholu na uspokojenie ich potrieb v oblasti závislosti, každého však udržiavajú na bezpečnej úrovni intoxikácie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 125
Celková čítanosť: 245291x
Priemerná čítanosť článkov: 1962x

Autor blogu

Kategórie