Založ si blog

Spĺňuje sa proroctvo v priamom prenose!

Celý svet je des hore nohami, zvrátené myšlienky klamné názory dnes zaplavujú ľudstvo neprestajne! Odborné a vedecké a praktické názory sú potláčané a nahradzované ideami ľudí, ktorí sa nehanbia klamať! A aké dôvody na to majú?

Jedna psychologička to pekne vysvetlila, ale väčšina ľudí nie sú dostatočne vzdelaní, ani poctiví a zároveň úprimní, aby to pochopili a potom niečo proti tomu urobili, a nielen pre zácharanu svoju, ale pre blízkych a ostatných ľudí!

Starodávne proroctvo, napísané pred viac ako 2 500 rokmi predpovedalo dnešnú situáciu a ako sa pomaly, ale istotne pripravuje skolabovanie celej spoločnosti! V jedenástej kapitole knihy proroka Daniela verš 40 opisuje celý rozvoj:

V čase konca sa s ním bude drgať kráľ juhu. Ale kráľ severu naňho zaútočí aj s bojovými vozmi, jazdcami a mnohými loďami, vtrhne do krajín a preženie sa nimi ako záplava. Vstúpi aj do krajiny Okrasy…” – Daniel 11:40, 41.

V skrátke: Kráľ juhu reprezentuje USA na čele všetkých demokratických štátov sveta, no primárne kresťanských. Kde kráľ severu je svetová elita, oligarchia, kontrolujúca svetové bankovníctvo, pomocou ktorého presadzuje svoju politiku!

Poisťovne plánujú klimatické uzamknutia!

30.04.2024

Niektoré poisťovne menia svoje politiky pre korporácie a prerušenia podnikania, čo sa zdá byť v očakávaní vládnych blokád, pre klimatické zmeny, pod označením „udalosti počasia“. Zdá sa ale, že vláda sa toto leto pripravuje na nové blokády pod zámienkou klimatických zmien. A lenže sa už pripravujú na obmedzenie cestovania od začiatku do polovice júna. Tiež, že [...]

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

európsky parlament, peter pellegrini, europarlament

Od EÚ sa izolovať nechceme. Čo teda od nej chceme?

05.05.2024 20:23

Nechceme, aby Slovensko bolo opäť čiernou dierou v srdci Európy. Chýba nám však vízia a stratégia našej hry v EÚ. Čo teda chceme a čo nie? Zapojte sa do novej DEMDIS diskusie!

Rómske deti / Rómovia / Róm /

Prieskum: Žiaci z marginalizovaných rómskych komunít by sa podľa 60 % Slovákov mali vzdelávať oddelene

05.05.2024 20:02

Prieskum CEEV Živica a Teach bol uskutočnený v spolupráci s prieskumnou agentúrou Focus vo februári 2024 na vzorke 1025 respondentov.

Oheň / Plamene / Požiar /

Rusko plánuje sabotáže v Európe. Moskva nemá zábrany, varujú tajné služby

05.05.2024 17:06

Keir Giles z inštitútu Chatham House tvrdí, že vďaka nim sa môže Rusko naučiť, ak chce skutočne Európu paralyzovať. Ide podľa neho o nácvik.

Tank / Gaza /

Netanjahu odmietol požiadavku Hamasu na ukončenie vojny. Izrael uzavrel dôležitý hraničný priechod s Gazou

05.05.2024 16:20

Politický vodca Hamasu Ismáíl Haníja obvinil Netanjahua zo sabotovanie snáh o sprostredkovanie dohody o prímerí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 124
Celková čítanosť: 242297x
Priemerná čítanosť článkov: 1954x

Autor blogu

Kategórie